Duvar kağıdıyla harikalar yaratmanın 7 yolu!

Yazıyı paylaş:

Duvar kağıdını, sadece evinizin duvarında mı kullanabileceğinizi düşünüyorsunuz? O zaman yanılıyorsunuz! Birbirinden renkli ve desenli duvar kağıtlarını evinizin farklı köşelerinde kullanabilirsiniz. Evinize farklı bir hava katacak olan duvar kağıtlarını oda kapısından çekmeceye, yemek masasından kilere çok farklı yerlerde kullanabilirsiniz. İşte evinizde duvar kağıdıyla harikalar yaratabileceğiniz köşeler… 

 

Merdivenleriniz dikkat çeksin

Evinizde merdiven varsa, onları biraz daha gösterişli hale getirmeye ne dersiniz? Hatta her bir basamak için farklı desenli duvar kağıdı kullanarak, evinizin bu bölümünü daha dikkat çekici bir hâle getirebilirsiniz.

 

Giriş kapısıyla farklı bir hava yaratın

Giriş kapısının iç tarafını desenli bir duvar kağıdıyla döşeyerek, evinize farklı bir hava katabilirsiniz. Tabii burada sanatsal becerileriniz ve sabrınız çok önemli çünkü kapıyı boydan boya kağıtla kaplama işi sizi biraz yoracaktır.

 

Kileri renklendirin!

Evin en önemli depolama alanlarından biri olan kilerin duvarlarını açık renkte bir duvar kağıdıyla kaplayarak farklı bir hava yaratabilir ve bu alanı daha verimli bir şekilde kullanabilirsiniz.

 

Çekmecelerle çalışma motivasyonunuzu artırın

Çalışma masanızın çekmecelerinin içini duvar kağıtlarıyla renklendirmeye ne dersiniz? Rengarenk duvar kağıtlarıyla çekmenizin içini daha renkli hale getirebilir ve çalışma motivasyonunuzu artırabilirsiniz.

 

Mutfak dolaplarını değiştirin

Mutfağınızın havasını değiştirmek istiyor ancak çok maliyetli mi olacağını düşünüyorsunuz? O zaman mutfak dolabınızın iç ya da dış yüzeyinde duvar kağıdı kullanarak mutfağınızı güzelleştirebilirsiniz.

 

Kitaplık rafında desenli kağıt kullanın

Duvar kağıdıyla kitaplığınızı daha renkli bir hâle getirebilirsiniz. Kitaplık raflarında değişik renklerde duvar kağıdı kullanarak farklılık yaratabilirsiniz. İsterseniz çalışma odanızla uyum içinde olacak desenli bir duvar kağıdı da tercih edebilirsiniz.

 

Mobilyalarınızı baştan yaratın!

Açık komodin çekmecesinde ya da gardırop dışında duvar kağıdı kullanarak odanızda farklı bir hava yaratabilirsiniz.

 

Kaynak: apartmenttherapy

 


BENZER YAZILAR