Özel sektörün en büyük kentsel dönüşüm projesi!

Yazıyı paylaş:

İstanbul Beyoğlu’nda konumlanan Piyalepaşa İstanbul’un temel atma törenine başta T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı olmak üzere İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat ve çok sayıda davetli katıldı.

Piyalepaşa İstanbul ile Beyoğlu’nda yeni bir yaşam

 

“Piyalepaşa bir prestij projesidir”

Türkiye’nin ve İstanbul’un özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak bilinen Piyalepaşa İstanbul’un temel atma töreninde konuşan Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat’ın konuşmasında verdiği önemli mesajlar şöyle:

• Polat Grubu’nun en büyük gayrimenkul projesidir. Piyalepaşa İstanbul için grubumuzun prestij projesi de diyebiliriz.

 

Adnan Polat: “Aziz Yıldırım Piyalepaşa’dan ev alabilir”

 

• İstanbullular için eski mahalle mefhumu önemliydi. Bizler o mahallelerin içinde doğduk, doyasıya yaşadık ve büyüdük. Şimdilerde ise o sıcak mahalle hayatını, insanların birbirleriyle yakalayacağı samimi komşuluk ilişkisini, çocukların sokaklarda keyif içinde oynadığı oyunları özlemle anar olduk. Bu açıdan da Piyalepaşa İstanbul’un önemli bir açığı kapatacağına gönülden inanıyoruz.

• Projemizi yatay konseptle, Osmanlı ve Selçuklu mimarisinden izler taşıyacak şekilde karma kullanım projesi olarak tasarladık.

• Polat Grubu olarak sorumluluk bilinciyle hareket ediyor ve Piyalepaşa Bölgesi’nde hayata geçirdiğimiz bu proje ile sosyo-ekonomik ve kültürel değişimi/dönüşümü hakkıyla yapmayı amaçlıyoruz.


BENZER YAZILAR