Zeytinburnu, nitelikli projelerle kabuk değiştiriyor

Yazıyı paylaş:

Boss4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, son yıllarda markalı konut projelerine ev sahipliği yapan Zeytinburnu bölgesinin yatırımcıların ilgisini çektiğini belirterek, ‘Zeytinburnu pek çok kaliteli ve nitelikli projeye ev sahipliği yapıyor. Bu sayede çok hızlı kabuk değiştiriyor.’ ifadelerini kullandı.

Boss4 Gayrimenkul’den yapılan açıklamada konuya ilişkin değerlendirmeleri yer alan Akkuş, Zeytinburnu’na son dönemde yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, ilçenin geniş bir alıcı kitlesine hitap ettiğini bildirdi.

İlçenin pek çok kaliteli ve nitelikli projeye ev sahipliği yaptığını, bu sayede çok hızlı kabuk değiştirdiğini kaydeden Akkuş, sakinlerin barınma, okul, hastane, alışveriş, konaklama, eğlence ve marina gibi tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri donatıların yer almasının bölgeye ayrıcalık kattığını anlattı.

Boss4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş

Akkuş, bölgenin şehrin tüm ulaşım akslarının çakıştığı bir lokasyonda olmasının ilçenin değerini artırdığına değinerek, şu değerlendirmelerde bulundu:

‘Zeytinburnu, Avrupa Yakası’nın en hızlı gelişen ilçelerinin başında geliyor. Son yıllarda nitelikli ve genelde de deniz manzaralı yeni ve lüks projelerin adresi haline gelen ilçe, büyük bir dönüşüm geçiriyor, kabuk değiştiriyor. Tarihi ve kültürel dokusuyla şehrin merkezinde olma avantajı sunuyor. 8 şeritli sahil yolu, ana arterlere yakınlığı, Marmaray, metrobüs ve Avrasya Tüneli avantajları da bölgenin değerine değer katıyor.’

 

‘Büyük bir kentsel dönüşüm projesine başladık’

Abdülkadir Akkuş, Boss4 Gayrimenkul olarak potansiyel gördükleri Zeytinburnu’nda büyük bir kentsel dönüşüm projesine başladıklarını anımsatarak, Alya Konakları Merkez Efendi Projesi’yle İETT Bloklarının dönüşümünü sağladıklarını bildirdi.

Zeytinburnu Belediyesi ile birlikte yürüttüklerini projede hafriyatın başladığını aktaran Akkuş, şu bilgileri verdi:

‘İETT Bloklarındaki 252 bağımsız bölümün sahipleri ile anlaşıldı, hafriyat başladı. Bittiğinde yaklaşık 467 konut ile 15 ticari gayrimenkullerden oluşacak Alya Konakları Merkez Efendi Projesi’nde geçici satış ofisi de hazır. Dairelerimizi 9 blokta 1+1’den 4+1’e kadar ve dubleksler olmak üzere planladık. Sosyal olanaklara geniş yer verdik. Projemiz konumu ve ulaşım olanaklarıyla da dikkat çekiyor. E-5’e 3 kilometre, Cevizlibağ Metrobüs’e 650 metre, Kazlıçeşme Marmaray’a 3,1 kilometre, Avrasya Tüneli’ne 1 kilometre, Esenler Otogarı’na 5,3 kilometre ve Ataköy Marina’ya 11 kilometre mesafede bulunuyor. Dört bir yanında özel eğitim kurumları, üniversiteler, hastaneler ve alışveriş merkezleri yer alıyor.’


BENZER YAZILAR