Emlak Kulübü’nde Fuat Özdağ güven tazeledi

Yazıyı paylaş:

Bu yıl Nisan ayında kurulan, yaptığı başarılı, vizyoner çalışmalarla kısa sürede büyük adımlar atan Emlak Kulübü 1.Olağan Genel Kurulunu farklı illerden üyelerinin ve sektör temsilcilerinin büyük katılımı ile Darıca sahilde Darıca Belediyesi Konferans salonunda gerçekleştirdi.

Divan heyetinin seçiminin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla tüzük değişikliği yapılarak 7 asıl 7 yedek olan Yönetim Kurulu sayısı 9 asıl 9 yedek olarak düzenlenerek oylama ile kabul edildi, daha sonra seçime gidildi.

Katılımcıların tamamının oyunu alarak başkanlığa seçilen Emlak Kulübü Kurucu Başkanı Fuat Özdağ ve yeni yönetimi katılımcılar tarafından alkışlanarak tebrik edildi.

Divan Başkanı Nedim Akbacak’ın teşekkür konuşması için söz verdiği Başkan Fuat Özdağ konuşmasında “Öncelikle üyelerimize bizleri destekleyerek bu kutsal göreve layık gördüğünüz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Emlak Kulübünün sloganı olan Öğren, Paylaş, Kazan mottosuyla geleceğe güvenle bakıyoruz, üyelerimiz arasında dayanışmayı artırarak eğitimlerle, portföy ve bilgi paylaşımlarıyla gelişimlerine katkı vermeye devam edeceğiz. Emlak sektörünün hak ettiği seviyeye gelmesi için elimizden gelenin tüm çabaları göstereceğiz. Bugün aramızda olan Ticaret İl Müdürümüz Veysi Uzunkaya’ya, Darıca Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık’a, Başkan yardımcısı Ayhan Naci Yılmaz’a, Zingat Satış Direktörü Eser Karaismailoğlu’na, RE-OS Yön. Kurulu Başkanı Hüseyin Öztürk’e, basınımızın güzide temsilcilerine ve üyelerimize sonsuz teşekkür ederim.” dedi.

Daha sonra söz alan Protokol üyeleri göreve seçilen Emlak Kulübü Yönetim Kurulunu tebrik etti. Protokole teşekkür plaketlerini ise bizzat Fuat Özdağ takdim etti.

Emlak Kulübü Başkanı Fuat Özdağ’ın teşekkür plaketi verdiği isimlerden biri de Zingat Satış Direktörü Eser Karaismailoğlu oldu.

EMLAK KULÜBÜ YÖNETİM KURULU
Fuat ÖZDAĞ (Başkan)
Murat UYGUN
Mevlüt BOZDAĞ
Saim DİĞRAK
Gökhan ADIGÜZEL
Serhat ÖZTÜRK
Sevinç AYTİN
Eşay TAŞTAN
Şule Cihan BAZİR


BENZER YAZILAR