Çevre dostu proje: Tor Beylikdüzü

Yazıyı paylaş:

“Yatırımda kâr, yaşamda kalite, hizmette süreklilik ve sadakat” değerlerini benimseyen Tor Holding’in yeni konut projesi Tor Beylikdüzü, şehrin ana ulaşım ağının ortasındaki merkezi konumu, geniş peyzaj alanları ve modern mimarisiyle öne çıkıyor.

Her ihtiyaca uygun lüks ve modern daireler

Uluslararası ödüllü projelerin mimarı Ömer Çamoğlu imzasıyla 8 bin 100 metrekarelik bir alanda inşa edilen Tor Beylikdüzü, 295 konut ile 10 ticari ünite ve bir market alanından oluşuyor. Kaliteli yaşam alanlarını yüksek konforla buluşturan projede 66 metrekareden 240 metrekareye kadar çeşitli büyüklüklerde her ihtiyaca uygun daire seçenekleri bulunuyor.

1+1, 2+1, 3+1, 4+1, dubleks ve home ofis seçenekleriyle sunulan dairelerin hepsi son model akıllı ev teknolojisinin yanı sıra kaliteli, çevre dostu ve dayanıklı malzemelerin modern mimariyle birleşiminin sonucu olan lüks bir atmosfere sahip.
Tor Beylikdüzü, dubleks daire seçenekleri ve bahçe katında özel terasa sahip olan daire seçenekleriyle de ofis ve yaşam için farklı alternatifler sunuyor.

Zengin sosyal donatı alanlarıyla hayatın keyfini çıkarın

Tor Beylikdüzü sosyal donatılarıyla da dikkat çekiyor. Fitness merkezleri, iki adet kapalı yüzme havuzu, sauna ve basketbol sahası gibi alanlara şehrin merkezinde doğanın huzurunu hissettirecek yürüyüş parkurları eşlik ediyor.

 

Doğaya saygı ve çevreye duyarlılık ön planda

Çevre dostu bir proje olan Tor Beylikdüzü’nde yeşilin huzuru her adımda yanınızda. Bin 75 metrekarelik zemin kat peyzajına ek olarak çatı katında yer alan 2 bin metrekarelik özel gökyüzü peyzajıyla toplamda 3 bin metrekareyi aşkın yeşil alan proje sakinlerini bekliyor.

Tor Beylikdüzü’nün doğaya saygı ve sürdürülebilirlik ilkelerine bağlılığının bir kanıtı olan sulama mekanizması özel bir sistemle depolanan yağmur sularının site içerisindeki ve çatıdaki peyzaj alanlarının sulanmasında kullanılıyor.

 

 


BENZER YAZILAR