Dorçe Prefabrik ve İnşaat’tan NFT satışı

Yazıyı paylaş:

Son zamanlarda tüm dünya ve Türkiye’nin de gündeminde olan Metaverse ve NFT ile ilgili olarak Türk şirketleri de farklı girişimlerde bulunmaya devam ediyor.

Metaverse veya Türkçe tabiriyle sanal evren, geleneksel kişisel bilgisayarların yanı sıra sanal ve artırılmış gerçeklik cihazları aracılığıyla kalıcı çevrimiçi 3 boyutlu sanal ortamları destekleyen internet uygulamaları… Bu alanların tamamlayıcısı olan NFT (Non-Fungible Token) ürünler de fotoğraflar, videolar, ses ve diğer dijital dosya türleri gibi öğeleri temsil etmek için kullanılıyor.

 

Dorce Tiny House #3 NFT’si, çok kısa sürede 0,18 Ethereum’a alıcı buldu

Dünyanın en büyük NTF pazar yeri web sitesinde NFT ürünleri olan Dorçe Prefabrik ve İnşaat, NFT pazarına girişinin üzerinden çok kısa bir süre içerisinde koleksiyonu ile dikkat çekti. Dorçe Prefabrik ve İnşaat, bir ilki gerçekleştirerek alanındaki ilk NFT satışını gerçekleştirdi.

NFT alanında bilinen koleksiyon ürünlerini takip eden koleksiyoner, Dorce Prefabrik ve İnşaat’a ait olan NFT’yi “Dorce Tiny House #3” 0,18 Etheryum ödeyerek, kendi koleksiyonuna ekledi.

 

Koleksiyonerler projenin ham (proje) halini de alıyor

Zaman ve mekan sınırsızlığı içinde tasarlanan Dorçe Tiny House NFT ürünleri, takipçilerden de büyük ilgi görüyor. Herkesin hayali olan yerlerde tasarlanmış bu Tiny House videolar ile hayaller bir bakıma gerçek oluyor. NFT’yi alan koleksiyonerler ayrıca ham çizimlere ve projeye de aynı şekilde sahip oluyor.

 


BENZER YAZILAR