Eviniz yeni yıla hazır mı?

Yazıyı paylaş:

Yeni yılı evinizde karşılamayı planlıyorsanız, küçük dokunuşlarla yılbaşı ruhunu kolaylıkla yakalayabilirsiniz. Ev dekorasyonunuzda yeni yılın ilham veren enerjisinden faydalanmak için geç değil. Basit adımlarla yılbaşına hazırlanmaya ne dersiniz?

İşte ev dekorasyonunda yeni yıl ruhunu yansıtacak fikirler…

Yılbaşı ağacı

Yeni yılın vazgeçilmezi kuşkusuz yılbaşı ağaçları… Evinizin bir köşesinde rengarenk aksesuar ve ışıklandırmayla süsleyeceğiniz çam ağaçlarının birçok rengini bulabilirsiniz. Beyaz, kırmızı ya da klasik bir tercih olarak yeşil. Ağacınıza kar spreyi sıkarak farklı bir yorum katabilirsiniz.

Işıklandırmalar

Led ışıkları çam ağacınızda kullanabileceğiniz gibi evinizin farklı noktalarında da değerlendirebilirsiniz. Minik yıldızlar, çam ağaçları, geyikler ve melekler… Led ışıklarda farklı seçenekler bulabilir, pencere önünde, camlarda, masa ve kitaplıkta değerlendirebilirsiniz.

Kapı süsleri

Misafirlerinizi yılbaşı temalı kapı süsleriniz karşılasın! Kapı süsü ve yine yeni yıl temanıza uygun bir paspas hem sizin hem de misafirleriniz için hoş bir detay olacaktır. Kapı süsü için satın alma seçeneklerinin dışında eğer seviyorsanız kendiniz de yapabilir, yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz.

Çocuk odaları

Çocuk odaları yeni yıl süsleri için harika bir yer. Çocuklar hem odalarını düzenlemiş hem de diledikleri gibi dekore etmiş olurlar. Birlikte eğlenceli bir aktivite olarak değerlendirebilirsiniz. Küçük çam ağaçları alıp süsleyebilir, el becerinizle yeni süsler yapabilir, ışıklandırma ve aksesuarlarla renk katabilirsiniz.

 

Minimal dokunuşlar

Yıl başında evinizi büyük bir çam ağacı süsleyerek ya da ışıklandırmalarla dekore etmeyi tercih etmiyorsanız, minimal dokunuşlar tam size göre. Kar küreleri, geyik, çam ağacı figürleri vb. yeni yılla birlikte aklınıza gelen detaylarla evinizde yeni yıl coşkusunu yaşamanız mümkün. Kozalaklarla çevrili bir mum tabağı, yeni yıl temalı kurabiyeler, çam ağacı şeklinde mumlar… Minimal yılbaşı dekorasyonu için çok fazla seçenek bulabilirsiniz.

Tercihiniz ister büyük bir çam ağacı ister minimal bir yılbaşı dekorasyonu olsun, keyifle tasarladığınız ve seçtiğiniz her şey istediğiniz atmosferi ve güzel bir yılı size getirecektir.


BENZER YAZILAR