Zingat Akademi ile sertifikalı Zirve Yolcuları eğitimi için yerinizi ayırtın!

Yazıyı paylaş:

Zingat Akademi yepyeni programıyla sektöre yine ışık tutuyor. Zingat Akademi ile “Zirve Yolcuları Eğitim Programı” 20-29 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek. Sertifikalı Zirve Yolcuları eğitimi online olarak gerçekleşecek.

Birbirinden değerli konuşmacıların yer aldığı Zingat Akademi ile Zirve Yolcuları Eğitim Programı için başvurular başladı. Zingat üyelerine özel olarak ücretsiz düzenlenen Zirve Yolcuları Eğitim Programı için yerinizi ayırtmakta geç kalmayın.

 

Zingat Akademi ile Zirve Yolcuları Eğitim Programı’na hemen başvurmak için tıklayın!

 

Yenilikçi emlak sitesi Zingat, yaratıcı ve yenilikçi yaklaşımlarıyla sektöre katkı sağlama konusundaki kararlılığını bir kez daha kanıtlıyor. Zirve Yolcuları Eğitim Programı, gayrimenkul sektöründeki standartları yükseltmeyi amaçlayan bir adım olarak öne çıkarken, Zingat Akademi’nin misyonunu desteklemek adına atılan büyük bir adım olarak dikkat çekiyor.

Sertifikalı emlak eğitimi programı fırsatını kaçırmayın!

Sektörün saygın isimlerinden oluşan eğitmen kadrosu ile zengin içerikli eğitimleri kapsayan Zirve Yolcuları ile Zingat Akademi yine ezber bozuyor, gayrimenkul profesyonellerine eşsiz bir eğitim ve gelişim fırsatı sunuyor.

Katılımcılara sunulan zengin içerikli eğitimler sonunda, tamamlama koşuluyla birlikte özel sertifikalar verilecek.

 

Emlak sektörünün saygın isimleri ile online eğitim takvimi

Zingat Akademi; sektörde fark yaratmak isteyen gayrimenkul profesyonellerini Zirve Yolcuları sertifikalı eğitim programına bekliyor. Bu programla saygın isimlerden öğrenecek, bilgi ve donanımınızı artırarak, sektörde her zaman bir adım önce olacaksınız.

Zirve Yolcuları Eğitim Programı içeriğinde, sektörün önde gelen isimleri yer alıyor. Zingat Genel Müdürü ve Kurucu Ortağı Mehmet Erkek, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Finans Ana Bilim Dalı’ndan Prof. Dr. Ali Hepşen, Bursa Uludağ Üniversitesi Emlak Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Elif Karakurt, Girişimci, Danışman ve Prop-Tech Uzmanı Mete Varas, IGD’nin kurucu ortağı ve Gayrimenkul İktisatçısı Dr. Ahmet Büyükduman, İstanbul Arel Üniversitesi İİBF Muhasebe ve Finans Bölümü’nden Doç. Dr. Cüneyt Dirican ve Zingat’ın Satış & Ticari Genel Müdür Yardımcısı Eser Karaismailoğlu ve Zingat İnsan Kaynakları&Eğitim Genel Müdür Yardımcısı ve aynı zamanda Eğitimci Zafer Maşalacı bu kapsamlı eğitim programının eğitmen kadrosunu oluşturuyor.

Gayrimenkul sektöründeki başarınızı artırmak için Zingat üyelerine özel online eğitim programını kaçırmayın.

Birlikte “Zirve Yolcuları” ile daha yükseğe çıkma zamanı geldi. Geleceğinize yatırım yaparak sektördeki yerinizi sağlamlaştırın.

 


BENZER YAZILAR