Velux serisi yolculuğuna İzmir’de devam ediyor

Yazıyı paylaş:

Ankara ve Bodrum’dan sonra, Velux serisi şimdi de İzmir’in gözdesi olacak 3 proje ile şehre giriş yapıyor. Velux Bayraklı, ofis konut seçenekleri ile hayata geçiyor.

Projede, 1+1 ve 2+1 tipte 90 konut; 1+1, 2+1, 3+1 tipte 136 H–Ofis ve 9 adet cadde mağaza olmak üzere toplamda 235 adet bağımsız bölüm bulunuyor. Bayraklı projesinin en dikkat çeken özelliği ise; İzmir’in kalbinde yer alıyor olması. Proje, Bölge Adliye Mahkemesinin hemen karşısında yer alıyor. Metro ve İzban duraklarına yürüme mesafesinde bulunuyor. Ayrıca; Forum Bornova’ya, İzmir Alsancak Limanı’na, Karşıya İskelesi’ne, Ege Üniversitesi’ne ve Adnan Menderes Havaalanı’na kolaylıkla ulaşım sağlanabiliyor. Deniz manzaralı H-Ofisleriyle markaların vazgeçilmezi olacak gibi görünüyor.

1000 konutluk dev proje: Velux Ankara!

Velux serisi projelerin ilki, Ankara’nın en çok ses getiren; konut, avm ve ofis konseptli projelerinden olan Velux Ankara. Açıkhava AVM konsepti ile benzersiz bir proje olan Velux Ankara, 72.000 m²lik bir alanda yükselmekte. 18.000 m² peyzaj alanı, 42.000 m² Açık Avm ve kapalı yüzme havuzu da dahil 3000 m² spor salonuyla dikkat çekiyor. Toplamda 11 Bloktan oluşan ve 1000 adet konut bulunan proje, Ankara’nın en görkemle inşaat projelerinden bir tanesidir. Proje ayrıca 133 adet cadde mağazadan oluşmaktadır. Açık AVM’de yer alan bu cadde mağazalarda global markalarda konumlanmaya başladı.

 

Doğanın içinde doğayla bütünleşik Velux Yalıkavak!

Ankara projenin hemen sonrasında, Bodrum’un en değerli noktası olan Yalıkavak’ta villa konsepti ile bir projeye daha başlandı. Velux Yalıkavak olarak isimlendirilen dev yapı, 64.000 m² proje alanına sahip ve ayrıca tüm denizi görecek şekilde konumlandırıldı. 2+1, 3+1, 4+1 ve 6+1 seçeneklerine sahip evler bulunuyor. Projeye ait özel iskele ve sahil bulunuyor. “Doğanın içinde ve doğayla bütünleşik” mottosuyla yola çıkılan Velux, aynı zamanda “Sıfır Atık Projesi”ni ilke edinerek dikkat çekiyor. Velux Yalıkavak, dünya lezzetlerini barındıracak restoranı, deniz taksi ve site içinde buggy ile ulaşım imkanı, ortak kullanıma açık sonsuzluk havuzu, eğlence alanları, kids club, spa & sauna ve Yalıkavak Marina’ya yakın konumuyla da yine rakiplerinden büyük oranda ayrışıyor. Kısacası, proje lüks yaşama dair her şeyi kendi içinde barındırıyor.

 

Velux Projeleri iletişimde Union İstanbul ve CRM Medya’yı seçti

Fırat Life Style ve Ata Yıldız Grup tarafından hayata geçirilen seri projelerden oluşan Velux markası, iletişim ve reklamlarının yönetimini Union İstanbul ve CRM Medya ile sürdürme kararı aldı. 2011 yılından beri dijital ve geleneksel medya tarafında sektöründe öncü firmalara hizmet veren Union İstanbul ve CRM Medya, Velux projelerinin reklam süreçleri için el sıkıştı.


BENZER YAZILAR