Yaz aylarında ev satın almak için 3 neden!

Yazıyı paylaş:

Ev satın almak ve taşınmak için en çok tercih edilen yaz ayları, emlak sektörünün de en hareketli olduğu dönemi kapsıyor. Yazın satılık ev aramanın birçok avantajı var. Bu aylar daha fazla ev ilanı, rekabetin yoğun olması ya çevreyi daha iyi tanımak gibi birçok avantaj sunuyor. Peki yazın ev satın almanın avantajları neler? Yaz ayları ev satın almak için doğru bir zaman mı?

İşte yazın ev satın almak için 3 iyi neden…

 

 

1. Taşınmak için en iyi zamandır

Taşınmak yaz aylarında daha kolaydır. Çünkü okullar kapanmış ve iş yerinde işlerinizin yoğunluğu azalmış olacaktır. Bu şekilde ilgi ve zamanınızın çoğunu taşınma işine ayırabilirsiniz. Bunun yanı sıra çocuğu okula başlayacak aileler için de bu zaman dilimi bir fırsat olabilir. Diğer yandan güneşli havalarda evin ışık görme süresi uzun olduğu için iş sonrası için ev görmeye gidebilir, evin içini daha iyi görebilirsiniz.,

 

2. Uygun fiyata ev bulabilirsiniz

Bu aylarda daha fazla ilan olması sektördeki rekabeti de artırıyor. Dolayısıyla birçok evi görerek kendinize ve bütçenize en uygun evi bulmanız mümkün. Diğer ayların aksine ev bulma olasılığınız arttığı için bu rekabetten yararlanarak daha uygun fiyata bir ev bulabilirsiniz.

Aynı zamanda ev sahipleri özellikle bu aylardaki hareketlilikten yararlanarak, evlerini satma konusunda daha istekli olacaktır. Yaz aylarında sektörde yaşanan rekabeti kendi lehinize çevirerek hayallerinizdeki eve kavuşabilirsiniz.

 

Nasıl bir ev aradığınızı anlatın, Zingat bulsun, sizi arasın

 

3. Seçenekleriniz artar

Yaz aylarında ilan sayısı ve çeşitliliğinde artış yaşanır. Yani hayalinizdeki eve daha hızlı yaklaşırsınız! Yaz ayları ilanlar için en bereketli aydır. Taşınma hareketliliğinin arttığı yaz aylarında aradığınız satılık evi bulmak daha kolay olur. Satılık ev ararken, bütçenize ve beklentilerinize göre bir liste belirleyerek ev aramaya başlayabilirsiniz. Seçtiğiniz bölgelerdeki ev fiyatlarını ve amortisman sürelerini öğrenmek için ise Zingat.com Bölge Raporu’na göz atabilirsiniz!

Dilerseniz,  ev arama sürecini daha basit bir hale getirebilirsiniz.“Zingat Bana Ev Bul” hizmetini kullanarak, yapmanız gereken tek şey, bilgilerinizi bu hizmet üzerinde paylaşmak. Bu adımın sonrasında istediğiniz evle ilgili tüm özelliklerini öğrenmek için Zingat.com uzmanları sizi arayarak platformun iş ortağı olan gayrimenkul profesyonellerini arayışına uygun alternatifleri sunmak üzere yönlendiriyor.

Zingat Bana Ev Bul hizmeti için tıklayın! 

 

Yazlık ev kiralamanın 8 püf noktası!

 


BENZER YAZILAR