Zingat Bölgenin Uzmanı olmanın 5 avantajı

Yazıyı paylaş:

Zingat, emlak danışmanlarının yanında olmaya, profil ve portföylerinizi ön plana çıkaracak yenilikler sunmaya devam ediyor. İşte sektörde bir ilk olma özelliği taşıyan Zingat’ın en yeni hizmeti Bölgenin Uzmanı hakkında bilmeniz gerekenler…

 

Rekabette güçlü yanınızı sergileme fırsatı

Zingat, yine yenilikçi bir hizmetle emlak danışmanlarına ulaşıyor: Zingat Bölgenin Uzmanı.

Faaliyet gösterdiğiniz bölge ve kategori bilgisine göre profilinizin ilan listeleme ve Bölge Raporu sayfasında Bölgenin Uzmanı olarak ön plana çıkmasını sağlayan yepyeni bir hizmet.

Alıcılar gayrimenkul aradıkları bölgeye hâkim emlak danışmanlarıyla çalışmayı tercih ediyor. Mevcut ve potansiyel müşterilerinizin bu beklentisini avantaja dönüştürmek istiyorsanız, Zingat Bölgenin Uzmanı size rekabetteki bu güçlü yanınızı sergilemeniz için önemli bir destek sağlayacak.

 

Zingat Bölgenin Uzmanı nedir?

Zingat Bölgenin Uzmanı; seçtiğiniz konum ve kategori bilgisine göre profilinizin ilan listeleme ve Bölge Raporu detay sayfasında Bölgenin Uzmanı etiketiyle gösterilmesini sağlayan yeni bir hizmettir.

Zingat Bölgenin Uzmanı sayesinde bireysel ve kurumsal markanızın bilinirliği de artacak.

Bölgenin Uzmanı özelliği sayesinde faaliyet gösterdiğiniz bölgede gayrimenkul arayanlar, İlan Listeleme ve Bölge Raporu sayfalarında önce sizin profilinizi görecek. İşinizdeki başarınızı perçinleyecek ve prestijinize prestij katacak. Bölgenin Uzmanı hizmeti sayesinde, bölgenizde portföyünüze uygun gayrimenkul arayanların karşısına ilk sizin profiliniz çıkacak.

Bölgenin Uzmanı olarak Zingat’ta yer almak için atmanız gereken ilk adım başvuruda bulunmak. Başvurunuz Zingat tarafından değerlendirilecek ve kabul edilmesi durumunda gerekli bilgiler tarafınıza iletilecek.

 

Zingat Bölgenin Uzmanı olmanın 5 avantajı

1) Markanızın gücüne güç katar.

2) Binlerce emlak danışmanı arasından sıyrılarak öne çıkmanızı sağlar.

3) Potansiyel alıcılar ilk olarak size ulaşmaya çalışacağı için satış hacminiz artar.

4) Gayrimenkul arayanlar ilgili sayfada sadece sizin profilinizi göreceği için görünürlüğünüz artar.

5) Zingat Akademi tarafından size özel “Bölgenin Uzmanı” eğitimi ve sertifikası verilir.

Hangi kategorilerde Bölgenin Uzmanı olabilirsiniz?

Satılık ve Kiralık gibi iki ayrı kategoride ve uzmanı olduğunuz dört ayrı alanda (Konut, İşyeri, Turizm ve Arsa) Zingat Bölgenin Uzmanı olabilirsiniz.

Örneğin Satılık Konut ya da Kiralık İşyeri kategorisinde ayrı ayrı Bölgenin Uzmanı olabilirsiniz. Bir bölgede (il, ilçe ya da mahalle) en fazla 8 adet Bölgenin Uzmanı olabilir. Mevcut uzmanlık kategorileri şunlar:

Satılık Konut – Kiralık Konut

Satılık İşyeri – Kiralık İşyeri

Satılık Arsa – Kiralık Arsa

Satılık Turizm – Kiralık Turizm

 

 

 

 


BENZER YAZILAR