Müşteri bulmak için LinkedIn nasıl daha etkin kullanılır?

Yazıyı paylaş:

Gayrimenkul sektörü ülkemizde her geçen gün hızla büyüyen ve dinamiğini hiç kaybetmeyen bir sektör. Bu sektörde çalışan profesyonellerin de bu dinamizmi kaçırmamak ve uygun olan dijital kanallar aracılığıyla potansiyel müşterilerine ulaşarak fırsatları değerlendirmesi rekabet avantajı sağlıyor.

 

Gayrimenkul Sektörüne Özel: Müşteri Bulmak İçin Etkin LinkedIn Kullanımı

LinkedIn de bu anlamda sosyal medya platformları arasında özellikle B2B satış alanında kullanabilecek, iş dünyasına yönelik en etkin platform.

LinkedIn platformu üzerine bireylere ve kurumlara eğitimler veren Linkedtips ekibi, “Gayrimenkul Sektörüne Özel: Müşteri Bulmak İçin Etkin LinkedIn Kullanımı” başlıklı bir eğitimle bu kez gayrimenkul profesyonellerine sesleniyor. Hem de online olarak her yerden katılabileceğiniz şekilde…

 

Eğitim ne zaman ve nasıl gerçekleşecek?

Eğitimimiz 24 Haziran Çarşamba günü saat 16:00-19:00 arasında maksimum 10 katılımcıyla Zoom platformu üzerinden online olarak gerçekleştirilecek. Eğitimde platform üzerinden uygulamalı örneklerle ilerlenecek.

Katılımcı sayısının sınırlı tutulmasının nedeni, eğitimin az kişiyle daha verimli ve interaktif olmasının yanı sıra herkesin merak ettiği sorulara cevap verebilmek.

 

Eğitim neleri içeriyor?

LinkedIn’de müşteri bulmaya başlamadan önce her şey profiliniz ve kişisel imajınız ile başlıyor. Özellikle bir gayrimenkul profesyoneli için ilk izlenimin ne kadar önemli olduğunu biliniyor. Bu sebeple eğitimde her şeyden önce LinkedIn profilinin detaylarına ve kişisel imaj yönetiminin nasıl yapılacağına değinilecek.

Platformu etkin kullanabilmek de bireysel imajınızı inşa etmek adına son derece önemli. Eğitimde platformun etkin kullanımı ve içerik paylaşım stratejilerinden bahsedilecek ve gayrimenkul sektöründe dikkat çeken bir düşünce lideri olarak konumlanmanın ipuçları da paylaşılacak. Gayrimenkul danışmanları için lokasyon bazlı hedef müşteri analizinin nasıl yapılacağı, ticari gayrimenkul profesyonelleri için ticaret ve endüstri alanındaki karar vericilere nasıl ulaşılacağı da eğitimin içeriğine dâhil. Bir gayrimenkul profesyonelinin nasıl bir networkü olması gerektiğine değinilirken, potansiyel müşterilerle platform üzerinden nasıl iletişime geçirileceği ve ilişki geliştireceği de konuşulacak.

Linkedtips ekibi, eğitim içeriği ile ilgili ayrıca şu mesajı veriyor: “LinkedIn’de tüm bunları etkin bir kullanım ile ücretsiz olarak başarabilmenin yanı sıra Sales Navigator adlı ürünüyle de yapabileceklerinizi keşfedeceğiz. Sales Navigator gerekli mi ve bu ürün müşteri kazanımı noktasında size ne faydalar sağlayabilir? Tüm bu kazanımlar ile birlikte LinkedIn sayesinde eğitim sonrası hiç keşfetmediğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.”

24 Haziran’da gerçekleştirecek online eğitimde kişi başı eğitim bedeli 500 TL + KDV. Kayıt yaptırmak için [email protected] adresine isim-soyadı içeren bir e-posta gönderilmesi, ardından e-mail adreslerine gönderilecek hesap numarasına eğitim katılım bedelinin yatırılması gerekiyor.

Program Akışı:

  • LinkedIn’e Giriş & Bazı Önemli İstatistikler
  • Gayrimenkul Uzmanı Profili Nasıl Olmalı?
  • LinkedIn’de Bireysel İmaj Yönetimini Nasıl Sağlayabilirsiniz?
  • Platformun Etkin Kullanımı & Network Edinme
  • Doğru İçerik Oluşturarak Nasıl Dikkat Çekebilirsiniz?
  • Potansiyel Müşterilere ve Karar Vericilere Ulaşma Yolları
  • Sales Navigator Programı Uygulamalı Anlatım & Hedef Pazara Ulaşma
  • LinkedIn’de Satış & İş geliştirme Taktikleri
  • Sorular & Cevaplar & Kapanış

 


BENZER YAZILAR