Evinize yazı getirecek dekorasyon önerileri

Yazıyı paylaş:

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte ev dekorasyonları da değişmeye başladı. Battaniyeler, yün kırlentler, koyu renkler yerini canlı renklere ve desenlere bıraktı. Küçük değişiklerle yaz aylarının enerjisini, ferahlığını evinize getirebilirsiniz. İşte evinize yazı getirecek dekorasyon önerileri…

 

Çiçek açan balkonlara özel dekorasyon önerileri

 

Açık renk mobilyalar

Koltuk takımınızın açık renk, mobilyalarınızın beyaz ya da eskitme olması oturma odanıza yazı getirmenize yardımcı olabilir. Eğer koltuk takımınızı değiştirmek gibi bir planınız yoksa döşemesini yenileyebilir ya da kırlent kılıflarını yenilemek, aradığınız etkiyi yaratmanıza yardımcı olacaktır.

 

 

Yenilenmiş duvarlar

Evinizin duvarlarına yaz günlerinin sıcaklığını getirerek, tatil havasını doyasıya yaşayabilirsiniz. Pembe, turuncu ve yeşil tonları evinize canlı bir hava katar. Koyu renk mobilyalar için ise; beyaz, kum beji, açık gri gibi duvar renkleri ferah bir etki yaratacaktır. Sadece rengârenk kırlentler kullanmak dahi ortama canlılık getirecektir.

Koyu ve canlı renkleri, tüm alanda kullanmak yerine evin belli duvarlarına uygulayarak farklı bir tasarım elde edebilirsiniz. Aynı zamanda dekorasyonunuzla uyumlu desenli duvar kâğıtlarını da deneyebilirsiniz.

 

 

Yazı hatırlatan detaylar

Evinizde aksesuar olarak denizatı, deniz yıldızları ya da deniz kabukları kullanabilirsiniz. Yazın evde halı yerine ince, hafif kilimler tercih edebilirsiniz. Pratik ve şık perdeler evinize farklı bir hava katabilir. Bambu, hasır stor ya da katlamalı perdeler hem kolay kullanılabilir hem de şık bir görüntü oluşturacaktır.

 

 

Yeşil bitkiler ve taze çiçekler

Yazı evinize getirmenizde en büyük yardımcınız, taze çiçekler ve saksı bitkileri olacak. Yeşil salon bitkileri, mevsim çiçekleri yaşam alanınızı aydınlatır ve evinizin enerjisini yeniler.

 

 

İlham veren 10 salon dekorasyonu

 


BENZER YAZILAR