WhatsApp ile daha çok emlak satışı için 10 taktik!

Yazıyı paylaş:

Gayrimenkul ofisleri ve danışmanlar emlak satış ve kiralamalarını hızlandırmak, müşterilerle daha hızlı iletişime geçmek için WhatsApp’tan nasıl yararlanır? WhatsApp’ın sunduğu avantajlar gayrimenkul danışmanları için nasıl etkili birer iş aracına dönüşebilir?

WhatsApp’ı emlak pazarlama stratejinizin bir parçası haline getirin. WhatsApp, akıllı telefonlara indirilen bir uygulama ve ücretsiz olarak mesajlaşma fırsatı tanıyor. Bu uygulama sayesinde sadece ses kaydı değil, aynı zamanda fotoğraf, video, ses, konum bildirisi ve durum güncellemesi (fotoğraf ve video paylaşımı) yapılabiliyor.

İşte milyonlarca kullanıcısı olan WhatsApp’ın avantajlarını kullanarak emlak satış ve kiralamalarınızı hızlandırmanın yolları…

1) WhatsApp’ı web sitenizde görünür bir yere ekleyin.

2) WhatsApp’ı alıcılarla sohbet etmek, diğer profesyonellerle bilgi alışverişinde bulunmak, soruları anında cevaplamak, sohbet mesajlarında alınan mülklerle ilgili soruları hatırlatmak ve daha fazlasını yapmak için kullanın.

3) Gayrimenkul ofisinizin logosunu kullanabileceğiniz gibi, kişisel imajınızı ve işinizle ilgili müşterilerinizde uyandırmak istediğiniz güven duygusunu veren bir profil fotoğrafı tercih edin.

4) Emlak ilanınız ile ilgilenen müşterilerle iletişimde WhatsApp’ı daha etkin kullanın. Zingat.com‘da potansiyel müşterilerinizin size doğrudan ulaşabilmesi için Whatsapp ile hızlı iletişim özelliği bulunuyor. İlanınızla ilgilenenler sizinle Whatsapp üzerinden anında iletişim kurabilir ve kolayca detaylı bilgi alabilir.

5) Bir ev satın almak ya da kiralamak için size aradığı konutun bilgilerini veren müşterinize portföyünüzdeki uygun emlakların ilanlarını, WhatsApp üzerinden ileterek zamandan kazanın. Emlak sitesindeki linkler üzerinden yapacağınız bu paylaşım sayesinde, müşteriniz, yakından görmek istediği ilanları seçebilir. Bu da zaman yönetimi konusunda hem size hem de müşterilerinize avantaj sağlayacaktır.

6) WhatsApp grubu oluşturun. Örneğin gayrimenkul ofisinizde birlikte çalıştığınız danışmanlarla bir iç grup kurmak bunlardan biri.

7) WhatsApp, video içeriğini kapsamlı bir şekilde destekleyen bir platform olduğundan, ilan videolarınızı da kişilere doğrudan göndermeyi deneyimleyin.

8) WhatsApp’ın hızlı iletişim gücünden faydalanın. Çalışan müşterilerine WhatsApp mesajı gönderirken kısa, özenli ve müşterinizin sorusuna net yanıtlar yazmalısınız.

9) Mesaj istatistiklerini takip edin. WhatsApp, gönderilen ve alınan mesajların sayısını görmek için seçenekler sunar. Bu şekilde, uygulamanın sizin için ne kadar iyi çalıştığını takip edin.

10) ZingatPRO kullanıyorsanız WhatsApp kaçınılmazdır. ZingatPRO, cepten ilan vermenin en kolay yoludur. ZingatPRO uygulamasını Google Play veya App Store’dan cebinize indirin; hızlı olun, takip edin, iletişim kurun, güncel kalın. ZingatPRO kullananlar ilanlarını daha çok ve farklı müşteriye ulaştırmakla kalmıyor; aynı zamanda müşterilerle WhatsApp üzerinden anlık iletişime geçerek gayrimenkul satış ve kiralama işlemlerini artırıyor.

 


BENZER YAZILAR