Yabancılar Zingat’ın İngilizce sitesinde emlak arıyor!

Yazıyı paylaş:

Zingat’ın İngilizce sitesi kısa zamanda yüzde 380 oranında bir trafik artışı yakalayarak sektör için önemli bir başarı hikâyesine imza attı.

Başta Türkiye’de “Zingat Bana Ev Bul” olarak geniş̧ kitlelere seslenen ücretsiz hizmetin, İngilizce sitede “Zingat Find Me a Home” adıyla yarattığı uluslararası etki olmak üzere, İngilizce sitenin Zingat’ın iş ortaklarından Türkiye’de konut sahibi olmak isteyen yabancılara uzanan ekosistemine katkılarını Zingat’ın Ürün Birim Müdürü Sonay Ağbal, Zingat Prestij Dergisi okurları için kaleme aldı.

İşte o yazı…

“Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte artık her işlemi telefondan ya da bilgisayardan yapar olduk. Elimizin altındaki bu nimet sayesinde istediğimiz yerdeki istediğimiz ürüne/hizmete kolayca erişebiliyoruz. Bu ürünlerden biri de gayrimenkul.

Özellikle son yıllarda yabancı yatırımcıların Türkiye’de gayrimenkule ilgisindeki artış̧, konut satış̧ istatistiklerinde de kendini gösteriyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı almak isteyen diğer ülke vatandaşlarının, gayrimenkul satın alma eğilimlerinin artış̧ trendi sergilediğini biliyoruz. 2021 yılı verilerine göre Türkiye’de yaşayan yabancı uyruklu kişi sayısı 1,7 milyon civarında. Nüfustaki bu artış̧ pazardaki ihtiyacı ortaya koyar nitelikte.

Yabancılar konaklama ve barınma ihtiyaçlarını karşılamak için önce internette emlak sitelerinden araştırma yapmaya başlıyor, daha sonra emlak ofisleri ve danışmanlarla irtibata geçiyor. Zingat tam da bu noktada ihtiyacı fark edip çalışmalara başlayarak İngilizce site için kolları sıvadı. Bu trendi yakından takip etmemiz, Zingat olarak hızlı hareket etmemizi sağladı ve bildiğiniz gibi kısa zamanda yol alarak Zingat İngilizce sitemizi yayına aldık. O gün bugündür Türkiye’de yaşarken kiralık/satılık konut arayan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı almak ya da ülkemizde yatırım yapmak için gayrimenkul arayışına giren yabancıların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla İngilizce sitemizle de hizmet vermekteyiz.

Zingat İngilizce sitemizin trafiği %380 arttı

İngilizce sitemizi yayına aldığımız ilk zamanlarda site trafiğimiz bugünkü gibi yüksek değildi. Ancak hızlı bir yükseliş̧ gösterdi ve sadece İngilizce sitemizin trafiği 2021 yılına göre 2022 yılında yüzde 380 artış̧ gösterdi. Bu gerçekten mutluluk verici bir rakam. Farklı birimlerde ve farklı kademelerde görev alarak birbirinden değerli katkılar sağlayan tüm Zingat ailesi çalışanlarına İngilizce sitemizi geliştirmek için büyük bir motivasyon sağladığını belirtmek isterim.

İngilizce sitemizle hizmet vermeye başladığımız günden bu yana attığımız bu adımın, özellikle iş ortaklarımız için ne kadar değerli olduğunu her geçen gün bir kez daha deneyimledik. Etki alanımız bu kadarla da sınırlı değil. Ülkemizde ön plana çıkan konut projelerini çok daha geniş̧ bir coğrafyaya tanıtıyor olmak ve doğrulanmış̧ talepleri karşılıklı fayda sağlayacak şekilde markalarla paylaşmak etki alanımızı gün geçtikçe artırıyor.

 

İngilizce sitemizde “Zingat Find Me a Home” hizmetimiz öne çıkıyor

İngilizce sitemizin bu hızlı yükselişinde güncel emlak ilanlarımızın yanı sıra bu kez “Zingat Find Me a Home” ismiyle uluslararası arenaya taşıdığımız Zingat Bana Ev Bul hizmetimiz ve Zingat.com/en adresli sitemizi ziyaret eden farklı ülkelerden bireylere sunduğumuz faydalı ve geniş̧ içeriğimiz de son derece etkili oldu.

Ücretsiz Bana Ev Bul hizmetimiz bu kez Zingat Find Me a Home olarak, İngilizce ve Arapça konuşan Zingat uzmanları ile, yabancı yatırımcılara kriterlerine uygun konut bulmalarında yardımcı oluyor. Zingat İngilizce sitemiz sayesinde yurt dışındaki tüm ziyaretçiler Türkiye’deki gayrimenkul ilanlarını İngilizce görüntüleyebiliyor, Zingat Find Me a Home hizmetinden yararlanarak form doldurup taleplerini iletebiliyor.

Yabancı ziyaretçilerimize faydalı içerikler sunuyoruz

Zingat İngilizce sitemizde satılık, kiralık, günlük kiralık ilanlar ve konut projelerinin yanı sıra Guide kategorimizde yabancı yatırımcının ülkemizde gayrimenkul sahipliği ile ilgili pasaport işlemlerinden Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma koşullarına, Türkiye’de mülk sahipliği ile ilgili sık sorulan sorulardan yabancı yatırımcılara seslenen yepyeni içerikleriyle İngilizce Zingat Blog’a kadar farklı bölümlerde pek çok bilgi veriliyor. Amacımız Türkiye’de yaşayan ve gayrimenkul arayışında olan herkese erişebilmek ve ihtiyaçlarını karşılayabilmek. Tüm bunların yanında aynı zamanda iş ortağımız üye emlak ofislerine doğru müşteriyi yönlendirerek en faydalı sonucu sağlamak Zingat ailesi adına mutluluk verici.”

Zingat Find Me A Home video

Zingat Find Me A Home için hazırlanan özel videomuzu izleyen 6 binin üzerindeki kişiden biri değilseniz linki tıklayın!

 


BENZER YAZILAR