3 soruda Zingat Connect

Yazıyı paylaş:

Gayrimenkul dünyasının buluşma noktası olan Zingat Connect, Zingat üyesi profesyonel gayrimenkul danışmanları ile markalı konut projelerini bir araya getiren önemli bir platform oldu.

Sektörde ilgiyle karşılanan Zingat Connect, emlak ofisleri ve danışmanlar için farklı bir kazanç fırsatı sunuyor. Peki bu platform nasıl kazandırıyor, nasıl kullanılıyor, kazancını artırmak, yeni projelerden daha çok satış imkânı kazanmak isteyen gayrimenkul danışmanları ne yapmalı? Zingat, iş ortaklarının kazançları her geçen gün artarken, yeni katılım sağlayacak üyelerin de aklındaki soruları yanıtladık.

İşte Zingat Connect ile ilgili en çok merak edilen 3 soru ve yanıtı…

1) Ücretsiz Zingat Connect ağı nasıl kullanılır?

Zingat Connect üyesinin yapması gereken tek şey, birinci el daire satın almak isteyen, Zingat Connect’te yer alan seçkin projelerdeki konutlarla ilgilenen müşterilerinizi tek tık’la Zingat Connect Ekibi’ne yönlendirmek. Satış gerçekleştikten sonra, danışmanlar da kazançlarına kazanç katıyor.

2) Zingat Connect ağına katılan emlak ofisleri ve danışmanlar, yeni konut projelerini portföyüne ekleyebiliyor mu?

Zingat Connect ağına katılan emlak ofisleri ve danışmanlar, projelerin yeni konut portföyüne erişim hakkı ve satış imkânına sahip oluyor. Bir başka deyişle, emlak portföyünü, erişim ve satış hakkı elde edeceği markalı konutlar ile zenginleştirebiliyor.

3) Emlak ofisi veya danışman Zingat Connect üyesi olduğunda, bulunduğu bölge dışındaki projelerin satış hakkına sahip mi?

Zingat Connect üyesi danışmanlar müşterilerini erişim ve satış hakkı elde edilen Türkiye’nin farklı bölgelerinde yer alan markalı konutlara yönlendirme hakkına sahip oluyor.

 

Projeden yeni konut satışında Zingat’tan yenilik! Gayrimenkul sektörünün yeni buluşma noktası Zingat Connect ile tanışın.


BENZER YAZILAR