Zingat Connect nedir, nasıl kazandırır?

Yazıyı paylaş:

Türkiye’deki markalı projelerin yeni konut portföyüne erişim ve satış hakkına sahip olmak ister misiniz? Bunun için yapmanız gereken tek şey, Zingat Connect ağına katılmak.

Üstelik Zingat Connect, Zingat üyesi emlak ofisleri ve danışmanları için ÜCRETSİZ bir hizmet.

Peki Zingat Connect nedir? Zingat Connect satış fırsatlarını nasıl artırır?


Zingat Connect nedir?

Gayrimenkul dünyasının buluşma noktası” olarak tanıtılan Zingat Connect, Zingat üyesi profesyonel gayrimenkul danışmanları ile markalı konut projelerini bir araya getiren bir platform.

Zingat, Zingat Connect ile iş ortaklarını kazançlı bir iş modeline davet ediyor. Zingat Connect, emlak ofisleri ve danışmanları için yepyeni bir kazanç fırsatı sunuyor.

Zingat Connect dünyasına şimdi katılın, kazancınıza kazanç katın!

• Zingat Connect ağına katılan emlak ofisleri ve danışmanlar, projelerin yeni konut portföyüne erişim hakkı ve satış imkânına sahip oluyor. Bir başka deyişle, emlak portföyünü, erişim ve satış hakkı elde edeceği markalı konutlar ile zenginleştirebiliyor.

• Emlak ofisleri ve danışmanları; Zingat Connect ağında yer alan geliştiricilerin yeni konut portföyüne erişim hakkı ve satış fırsatı elde ediyor. Aynı zamanda, müşterilerini erişim ve satış hakkı elde ettiği Türkiye’nin farklı bölgelerinde yer alan markalı konutlara yönlendirebiliyor.

Ücretsiz Zingat Connect ağına katılan her Zingat iş ortağının yapması gereken tek şey, birinci el daire satın almak isteyen, Zingat Connect’te yer alan seçkin projelerdeki konutlarla ilgilenen müşterilerinizi tek tık’la Zingat Connect Ekibi’ne yönlendirmek…

Satış gerçekleştikten sonra, danışmanlar da kazançlarına kazanç katıyor.

 

Zingat Connect dünyasına hemen katılmak için

0850 532 05 05 numaralı Zingat Destek Hattı veya [email protected]

 

Projeden yeni konut satışında Zingat’tan yenilik! Gayrimenkul sektörünün yeni buluşma noktası Zingat Connect ile tanışın.


BENZER YAZILAR