Bu 6 burç 2019’da ev sahibi olacak!

Yazıyı paylaş:

Bu yıl hangi burçlar ev sahibi olacak? Hemen şimdi burçların favori konut tiplerine ve 2019’da gökyüzü haritasına göre ev sahibi olacak burçlara göz atmayı unutmayın!

Gökyüzü,  “Bu yıl 6 burç ev sahibi olacak” diyor. İşte 2019 yılında ev satın alacak şanslı burçlar!

 

Ev sahibi olmak için en iyi 5 şehir!

 

Yay
Gökyüzüne göre bu yılın en şanslı burcu Yay. Geçtiğimiz yıl yaşadığı zorluklardan kurtulan Yay burçları 2019 yılında dilediği evi satın alabilecek. Seyahat etmeyi seven özgür ruhlu Yay burçları için küçük ve kullanışlı bir ev seçmek doğru bir tercih olacak.

 

Boğa
Ev sahibi olmayı ve kendi işini kurmayı planlayan Boğa burçlarını, bu yıl yıldızlar da destekliyor. 2019 yılında hayal ettiği finansal kararları alacak olan Boğa burçları; konforlu ve lüks bir konut tercih etmeli. Geniş salonu olan bir ev Boğaları mutlu edecektir.

 

 

İkizler
İkizler burcu 2019 yılında ev satın alma planlarını gerçekleştirecek. Ancak hayallerine ulaştıktan sonra daha fazla çalışmaları gerekebilir. Sosyalleşmeyi seven İkizler burçları; sevdikleriyle daha rahat bir ortam yaşayabilecekleri bir ev seçmeli. Teraslı, bahçeli konutlar tam İkizlere göre!

 

Başak
Gökyüzü bu yıl Başak burçlarını yazlık ev sahibi yapıyor. Büyük pencereler ve beyaz duvarlar tam olarak bu burcu yansıtıyor. Her zaman düzenli olmayı seven Başak burçları, yeterli depolama alanına sahip ferah bir yazlık ev satın almalı.

 

Akrep
2019 yılında maddi kaynaklarını artıracak şanslı burçlardan biri Akrep. Gayrimenkul yatırımı yapmayı seven Akrep burçları bu yıl satın alacakları evin özelliklerinden çok; lokasyonunu, amortisman süresini ve kira getirisini önemseyecek.

 

Balık
Balık burçları bu yıl kariyerlerinde ilerleyecek ve büyük başarı elde edecek. Kazancını ev satın alarak değerlendiren Balık burçları farklı konut tiplerine yönelmeli. Çünkü sıradanlık hiç Balıklara göre değil! Yeni teknolojilerle donatılmış akıllı evleri ve markalı konut projeleri içinden farklı yaşam alanları sunan yaratıcı daireleri seçebilirler.

 

Ev dekorasyonunda 2019 renkleri!

BENZER YAZILAR