Zingat Connect’in emlak danışmanları için 4 faydası

Yazıyı paylaş:

Zingat.com, yeni hizmeti Zingat Connect ile gayrimenkul sektörüne farklı ve kazançlı bir iş modeli sunuyor. Zingat Connect, profesyonel emlak danışmanları ile gayrimenkul geliştiricileri, markalı konut projeleri için yeni bir satış kanalı olarak bir araya getirerek sektörün ihtiyaçlarına karşılık vermeye devam ediyor.

Gayrimenkul sektörüne yenilikçi bir bakış açısı kazandıran Zingat Connect, gayrimenkul piyasasının da nabzını tutacak. Peki, Zingat Connect’ emlak danışmanları için nasıl kazançlı bir proje oldu?

İşte Zingat Connect’in emlak danışmanlarına en önemli 4 faydası…

1) Yeni ve kazançlı bir satış kanalı sunar

Zingat üyesi profesyonel gayrimenkul danışmanları ile markalı konut projelerini bir araya getiren bir platform olarak emlak profesyonellerine yeni bir satış kanalı açıyor.

Ülke çapındaki projelerdeki yeni konutları müşterilerine sunma fırsatı sunan Zingat Connect ile emlak danışmanlarının portföyleri zenginleşiyor.

2) Zamandan kazandırır

Gayrimenkul danışmanları birinci el konut satın almak isteyen müşterilerine Zingat Connect ağında yer alan geliştiricilerin markalı konutlarını sunabiliyor. Projelerdeki konut satışında Zingat Connect Ekibi’nin profesyonel desteğini alıyor ve her süreçte desteklenen danışmanlar zamandan da kazanıyor.

3) Satış fırsatlarını artırır

Zingat üyesi emlak ofisleri projelerin yeni konut portföyüne erişim ve satış hakkına sahip olabiliyor. Projelerden portföy sunma avantajıyla satış fırsatları da artıyor. Zingat’ın geliştiricilerle yaptığı özel anlaşmalar sayesinde gayrimenkul danışmanları, müşterilerine farklı şehirlerdeki projelerden portföy sunabiliyor. Böylelikle Zingat üyesi olan emlak ofisleri geniş portföy ağlarıyla rakiplerinden her zaman bir adım öne geçiyor.

4) Zingat Connect Ekibi satışa giden her adımda bilgilendirir

Zingat Connect ağındaki konutlarla ilgili talep edildiğinde tüm müşterilerle Zingat Connect ekibi ilgilenip tüm süreci takip ediyor. Zingat üyesi emlak ofisleri, ilgili projeden konut sahibi olmak isteyen müşterileri için Zingat Connect ağı üzerinden talep oluşturuyor ve Zingat Connect Ekipleri danışmanların yönlendirdiği müşterileri arayarak bilgi veriyor, randevu oluşturuyor, markalı konut satışlarında müşterilere eşlik ediyor.

Aynı zamanda Zingat Connect Ekibi emlak danışmanlarını sürecin her adımında bilgilendirerek bilgi akışının taze kalmasını sağlıyor. Satış gerçekleştiğinde ise tüm taraflar için kazançlı bir süreç tamamlanmış oluyor.

 

Zingat Connect dünyasına hemen katılmak için 0850 532 05 05 numaralı Zingat Destek Hattı veya [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.

 

Projeden yeni konut satışında Zingat’tan yenilik! Gayrimenkul sektörünün yeni buluşma noktası Zingat Connect ile tanışın.


BENZER YAZILAR