Zingat Okullar uygulaması okula yakın ev arayanlara sesleniyor

Yazıyı paylaş:

Zingat.com okula yakın ev arayışında olan aileler için geliştirdiği yeni uygulaması Zingat Okullar ile yepyeni bir deneyim sunuyor. Veliler, Zingat Okullar sayesinde İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı sonuçlarına göre MEB kategorisindeki okulların yanı sıra en popüler liseler ve ilçelere göre en popüler okullar listesine de hızlıca ulaşabiliyor.

 

Okula yakın ev aramaları hızlandı

Zingat.com, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte okula yakın satılık ve kiralık ev arayışına giren aileler için Zingat Okullar uygulamasıyla bu zorlu sürece katkı sağlıyor.

“Emlak. Bilgi. Güven.” sloganıyla yola çıkan gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingat’ın Zingat Okullar sayfasında 70 bine yakın okul hakkında hızlıca bilgi sahibi olmak ve okul çevresindeki satılık ve kiralık emlak ilanlarına ulaşmak mümkün.

Okula yakın evde oturmak pek çok avantaj sağlıyor

MEB’in 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11’inci sınıflara yönelik düzenlenen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte burs almaya hak kazanan öğrenciler belli oldu.

Çocukların kazandıkları bursla yüzleri gülerken, anne-babalar ise şimdiden çocuklarının eğitim almaya başlayacağı yeni okullara yakın ev fiyatlarını araştırmaya başladı.

Okula yakın evde oturmanın sağladığı avantajların başında, öğrencilerin okul-ev arasındaki ulaşım süresinin kısalığı sayesinde dinlenmeye, farklı hobilere ve zamanı daha verimli kullanmaya daha çok vakit ayırması geliyor. Anne-babalar için de okula ulaşım masraflarını dengelemesi açısından aile bütçesine katkı sağlıyor.

 

Okuluna giden yol Zingat’ta

Çocuğu için en uygun eğitim kurumu arayışındaki veliler artık okul öncesi, ilköğretim, lise ve özel eğitim kategorilerine sahip Zingat Okullar uygulamasını kullanıyor. Yaklaşık 70 bin okulun dâhil olduğu Zingat Okullar uygulaması sayesinde aileler, tercih ettikleri okullar hakkında bilgi sahibi olabiliyor, okul çevresindeki satılık ve kiralık ev ilanlarını kolayca listeleyebiliyor.

 

Bir tık ile MEB kategorisine göre okullar listesi

Zingat Okullar kategorilerinden MEB kategorilerine göre okullar üç başlıkta yer alıyor: Proje okulları, yabancı dil ağırlıklı okullar ve sınavla öğrenci alan okullar.

Zingat Okullar’ı kullanan aileler, “en popüler liseler” ve “ilçelere göre en popüler okullar” aramasını da kolayca yapabilme imkânına sahip oluyor.

Kullanıcılar; kurum tipi, eğitim zamanı, yabancı dil, eğitim sistemi, ortalama sınıf mevcudu ve öğretmen başına düşen öğrenci sayısı gibi kriterlere göre okul araması yapabiliyor ya da konum bilgisi paylaşarak yakınlarındaki okulları listeleyebiliyor.

 


BENZER YAZILAR