Zingat’tan İTO 21. Gayrimenkul Hizmetleri Komitesi’ne ziyaret

Yazıyı paylaş:

Zingat üst yönetiminin, İstanbul Ticaret Odası (İTO) 21. Gayrimenkul Hizmetleri Komitesi’nin davetiyle gerçekleştirdiği 6 Haziran 2023 tarihli ziyarette sektörle ilgili gelişmeler değerlendirilirken, güncel konular hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Toplantıda İTO 21. Gayrimenkul Hizmetleri Meslek Komitesi adına Başkan Yardımcısı Sühran Aras, Komite ve Meclis Üyeleri Mustafa Hakan Özelmacıklı, Ömer Faruk Akbal, Uğur Akçadağ; Komite Üyeleri Ersoy Uygur, Hasan Cephe, Serkan Şahin, Alper Demirtaş katılırken; Zingat’ı temsilen Genel Müdürü ve Kurucu Ortağı Mehmet Erkek, Satış ve Ticari İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Eser Karaismailoğlu, Müşteri Deneyim Genel Müdür Yardımcısı Özge Günay Murat, İnsan Kaynakları ve Eğitim Genel Müdür Yardımcısı Zafer Maşalacı’dan oluşan üst yönetim üyeleri yer aldı.

Zingat Genel Müdürü ve Kurucu Ortağı Mehmet Erkek’in ziyaret esnasında İTO 21. Gayrimenkul Hizmetleri Komitesi Başkanı Hakan Akdoğan adına takdim ettiği tebrik plaketini, Başkan Akdoğan adına Komite Başkan Yardımcısı Sühran Aras teslim aldı.

“Gayrimenkul sektörünün büyümesi ve gelişmesi için paydaşlarımızın görüşleri değerli”

Gayrimenkul sektörünün bugününe ve geleceğine dair önemli konulara değinilen toplantı oldukça verimli geçti.
Sektörün büyümesi ve gelişmesi için paydaş görüşlerinin son derece değerli olduğunu belirten İTO 21. Gayrimenkul Hizmetleri Komite ve Meclis Üyesi Mustafa Hakan Özelmacıklı, komitenin gerçekleştirdiği ve yeni dönemde gündemine aldığı çalışmaları detaylarıyla aktardı. Komite ve Meclis Üyesi Mustafa Hakan Özelmacıklı, taşınmaz ticaretiyle ilgili yaşanan aksaklıklara çözüm önerileri sunmanın yanı sıra mesleki eğitimler, seminerler ve toplantılar düzenlemenin öncelikli amaçları arasında yer aldığını belirtti.

“Zingat olarak sektörün gelişmesi için çalışıyoruz”

Zingat olarak yakından takip ettikleri İTO 21. Gayrimenkul Hizmetleri Meslek Komitesi tarafından yürütülen çalışmaların önemine atıfta bulunan Zingat Genel Müdürü ve Kurucu Ortağı Mehmet Erkek, “Sektöre katkılarını son derece değerli bulduğumuz komitenin yeni başkanı Sayın Hakan Akdoğan’ı ve siz kıymetli yeni komite üyelerini tebrik ediyoruz” dedi.

Zingat’ın kurulduğu günden bugüne “emlakçı dostu” bir platform olarak “Emlak.Bilgi.Güven.” mottosuyla ilerlediğini belirten Zingat Genel Müdürü Mehmet Erkek, “Gayrimenkul danışmanlığı prestijli bir meslektir. Zingat olarak bireysel değil, sadece sektör profesyonellerinin ilan girişi yapabildiği bir platform olmamızın alameti farikalarımızdan biri olarak görüldüğünü biliyor ve bu sorumlulukla yol alıyoruz. İş ortaklarımıza değer yaratan Zingat Bana Ev Bul gibi niş hizmetlerimizle çalışmalarımıza devam ederken, emlak profesyonellerinin mesleki ve kişisel gelişimlerine Zingat Akademi ile destek vermeyi kararlılıkla sürdürüyoruz. Diğer yandan bugün tüm sektör oyuncuları olarak görüyoruz ki, ortak gayretimiz ilan sayılarının geçmiş yıllardaki seviyelere çıkarılması yönünde olmalıdır.” diye konuştu.

Ziyaret sırasında dile getirilen sorunlarla ilgili çözüm önerilerini de dile getiren Zingat Genel Müdürü Mehmet Erkek ve Zingat Üst Yönetim Üyeleri, platformun sadece yetki belgesi sahibi emlak ofis ve danışmanlarından üyelik aldığını ve ana hedefinin %100 yetki belgeli üyelerden oluşan bir emlak sitesi olduğunu vurguladı.
Toplantı, Zingat ve İTO 21. Gayrimenkul Hizmetleri Meslek Komitesi temsilcilerinin, sektörün gelişmesine yönelik değer katan projelerde birlikte katkı sağlama yönündeki ortak fikirleri ile sona erdi.


BENZER YAZILAR