Bohem ev dekorasyonu için en iyi fikirler!

Yazıyı paylaş:

Son günlerde bohem ev dekorasyonu çok moda! Hemen hemen her mağazada bohem dekorasyon ürünleriyle karşılaşmak mümkün. Bohem tasarım; genellikle gezginler, sanatçılar ve özgür ruhlu kuralları bozan kişilerin yaşamlarından ilham alıyor. Daha yaratıcı, kural dışı dekorasyon tarzından hoşlananların yolu bohem dekorasyondan geçiyor. Doğayı, evinizde rahat bir atmosfer yaratmayı, canlı renkleri ve desenleri seviyorsanız bohem dekorasyon fikirlerini mutlaka denemelisiniz.

 

Bildiklerinizi unutun

Bohem dekorasyonu evinizde uygulamak istiyorsanız, dekorasyonla ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Çünkü formüller, genelgeçer doğrular bu trende uygun değil. İçinizdeki yaratıcılığı tamamen dışarı çıkarmanız konusunda  özgürsünüz.

Bu trendin en önemli kuralı, kuralsızlığı. Sevdiğiniz renkleri, desenleri, vintage mobilyaları doğru kullandığınızda rahatlatıcı ve sizi tamamen yansıtan bir dekorasyonunuz olacağından şüpheniz olmasın. Öncelikle ikinci el eşya, antika aksesuar ve eskitilmiş mobilyalar seçmeye başlayabilirsiniz. Bohem dekorasyonla kuralları unutup, kendinizi ortaya koyma zamanı!

İşte bu özgür ruhlu trendi yakalamak için yapmanız gerekenler…

 

Sadece Instagram için tasarlanmış bir ev!

 

Canlı renklerle aranız iyiyse hemen dilediğiniz yerde en parlak renkleri kullanabilirsiniz. Koyu ve canlı renkleri doğru kullandığınızda dekorasyonun sizi yormadığını göreceksiniz.

 

 

Sevdiğiniz renkleri, desen ve dokularla karıştırın.

 

 

Canlı renkleri ve desenleri duvar dekorasyonunuzda birleştirebilirsiniz.

 

 

Oturma odanız, asi bir rahatlığı temsil etmeli. Yer minder ve pufları bu havayı yaratmanıza yardımcı olacaktır.

 

Aydınlatma için avize yerine yer, masa lambalarını ve bol bol mum tercih edebilirsiniz.

 

 

Büyüleyici bir dağ evi dekorasyonu nasıl yapılır?

 


BENZER YAZILAR