Sadece Instagram için tasarlanmış bir ev!

Yazıyı paylaş:

Sosyal medyada çok popüler bir uygulama olan Instagram’da her gün yeni bir akımla karşılaşmak mümkün. Kullanıcıların çok sevdiği sosyal medya platformu hikâye, canlı yayın gibi özellikleriyle ilgi çekmeye devam ediyor. Bir Instagram var bir de Instagram için yapılanlar… Çok beğeni alan mekânlarda fotoğraf çekmek, popüler bir şarkı eşliğinde ilginç dans akımına katılmak ya da daha “cool” bir imaj için herkesin yaptığını yapmamak. Tartışmasız popüler ve eğlenceli bir mecra. Bunun çok iyi farkında olan Amerikalı bir reklam ajansı ise bakın ne yapmış…

 

 

Instagram fenomenleri ve kullanıcıları, doğru fotoğrafı bulmanın zorluğunu iyi bilirler. Mükemmel açıyı ve ışığı bulmak her zaman kolay değildir. Bu nedenle Amerikalı bir reklam ajansı ve mobilya şirketi bir araya gelerek sadece Instagram için New York Manhattan’da bir ev tasarladı. Böylelikle ajans, müşterilerine mükemmel fotoğraflar çekebileceği bir mêkan yaratmış oldu. Bu tasarım çatı dairesi, Instagram fenomenleri tarafından yoğun ilgi görmeye başlamış. Village Marketing, Instagram eviyle, markalara çekim ve etkinlikler için yeni bir pazarlama yöntemi sunuyor.

 

 

 

Gerçek çikolatadan en tatlı ev!

 

Instagram ünlülüleri bu evi çok sevdi

Instagram yıldızları; yüksek tavanlar, ışıltılı parke zeminler ve terasıyla doğal ışık alan evde takipçileri için fotoğraf çekiyor ve reklamını yaptıkları markaların ürünlerini tanıtıyor. Evi bir aylığına kiralamanın bedeli ise 15 bin dolar. Şehir manzarası, yeşil terası ve etkileyici dekorasyonuyla bu tasarım ev, sosyal medyada binlerce beğeni almaya devam ediyor.

 

 

 

Instagram hikâye özelliği ile bir adım öne geçin!

BENZER YAZILAR