Emlak satışında ZingatPRO kullanmanın 4 avantajı!

Yazıyı paylaş:

Zingat.com mobil alanda da hem gayrimenkul danışmanlarına hem de gayrimenkul almak, satmak, kiralamak isteyenlere farklı bir deneyim sunuyor.

ZingatPRO uygulamasını akıllı telefonuna indiren gayrimenkul profesyonelleri, bu sayede pek çok avantajı işlerine yansıtıyor; emlak ilanlarını daha çok ve farklı müşteriye ulaştırmak, emlak satış ve kiralama işlemlerini artırmak ise bu avantajlardan birkaçı. Aynı zamanda sadece ilanlarıyla ilgilenen potansiyel müşterilerle iletişime geçmekle kalmıyor, akıllarına takılan bir soru olduğunda ZingatPRO uygulamasındaki “Canlı Destek” bölümü üzerinden hemen yanıt alabiliyor.

 

ZingatPro ile emlak ofisiniz cebinizde!

 

ZingatPRO’yu akıllı telefonuna indiren ve “cepten ilan vermenin en kolay yolu”nu yaşayan gayrimenkul danışmanları için ZingatPRO’nun sağladığı avantajlar arasında öne çıkan 4 özelliği sizin için derledik.

 

1) HIZLI OLUN

Mobil uygulamalar pratik olduğu kadar hızlı aksiyona geçmeyi de kolaylaştırıyor. ZingatPRO’yu kullanan gayrimenkul danışmanları da daha aktif ve hızlı hareket etmenin avantajını yaşıyor.

Hızlı bir şekilde yeni ilan girişi yapabilmek bunlardan biri. Aynı zamanda telefonla çekilen ilan fotoğraflarını bilgisayara aktarmaya ihtiyaç duymadan, rahatça mobil üzerinden ilanlarına ekleyebiliyor.

 

2) TAKİP EDİN

İş dünyasının başlıca kurallarından biridir: “Ölçmediğini yönetemezsin”. Bu gerçek, gayrimenkul profesyonelleri için de geçerli. Ne kadar ilan girişi yaptınız, ilanlarınızın görüntülenme rakamı nedir, hangi ilanlarınız daha çok görüntülendi, hangi ilanlarınız daha uzun sürede incelendi? Ya da ilanlarınızı görüntüleyen potansiyel müşterilerden kaç tanesi ilanı favorilerine ekledi, kaç kişi sizinle iletişime geçti?

Bu soruların yanıtları, yeni emlak ilanı girişlerinizde size yol gösterecektir. Tüm bu bilgilere ZingatPRO sayesinde istediğiniz an ulaşmak mümkün.

 

3) İLETİŞİM KURUN

Zingat.com sitesinin yanı sıra ZingatPRO uygulamasında da güncel emlak ilanlarınızı yayınlıyorsanız, hangi emlak ilanlarınızın daha çok ilgi çektiğini takip edebildiğiniz gibi, size anlık olarak potansiyel müşterilerden gönderilen mesajları da görebilir, yine uygulama üzerinden mesajlara hemen cevap yazabilirsiniz. Böylece potansiyel müşterilerinizle iletişimini güçlü tutar, emlak ilanınızla ilgili merak edilen sorulara anında yanıt vererek satış veya kiralama sürecini hızlandırabilirsiniz.

 

4) GÜNCEL KALIN

Güven unsuru hayatımızın her alanında etkisini sürdürüyor. Emlak arayışında olanlar için de güvenilir gayrimenkul profesyonelleri ile çalışmak önemli. Bu nedenle, ilgilendikleri bir emlak ilanıyla karşılaştıklarında ilanı yayınlayan gayrimenkul ofisi hakkında hızlıca bilgiye sahip olmak istiyorlar.

ZingatPRO kullanan gayrimenkul danışmanları bu konuda bir adım önde. Hem “Emlak. Bilgi. Güven.” sloganıyla hareket eden Zingat.com markasının müşteriler üzerindeki güçlü etkisini kullanabiliyor, hem de gerektiğinde kişisel veya emlak ofisleriyle ilgili kurumsal profilleri kolayca yenileyebiliyor, profil ayarlarını hızla güncelleyebiliyorlar.

 

Emlak satışını artıracak 25 farklı fikir!

 


BENZER YAZILAR