Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı başlıyor

Yazıyı paylaş:

Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı, 11-15 Nisan tarihleri arasında gayrimenkul sektörü liderlerini Bursa’da bir araya getiriyor. TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl üçüncü kez düzenlenen Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı, yurt içi ve yurt dışından gelecek yatırımcılara, nihai tüketicilere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

 

Kârlı yatırım fırsatları 11–15 Nisan’da Bursa’da

Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı’nda, tüketim amaçlı konut taleplerinin yanı sıra ev, ofis, arsa, dükkân gibi gayrimenkullere yatırım yapmak isteyenlere kârlı ve her bütçeye hitap eden fırsatlar sunuyor. Konforu şehir merkezinde arayanlar ve şehir merkezinden uzakta, doğal yaşam içinde olmayı tercih edenler için de uygun projelerin yer aldığı fuar süresince gerçekleşen bağlantılar ile konut satışlarına katkı sağlanıyor.

 

Bursa, yabancı yatırımcıların da gözdesi

İstanbul’a alternatif metropol şehirlerden biri olarak görülen Bursa’da düzenlenen fuarın, TÜYAP yurt dışı ofislerinin çalışmaları, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası desteği ile Ortadoğu, Körfez ve Arap ülkeleri başta olmak üzere 40‘a yakın ülkeden gelecek yatırımcıların gözdesi olması hedefleniyor.

Ayrıca, Bursa’daki kentsel dönüşüm projeleri de fuarda yerini alıyor. Kentsel dönüşüm projelerine ilgi gösteren Bursalılar, fuar süresince örnek daireleri inceleme fırsatı buluyor.

Bilindiği gibi, Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı TÜYAP Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) işbirliğinde, Bursa Boya ve Dekorasyoncular Odası, T.C. Ekonomi Bakanlığı, KOSGEB ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) ve Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası (BEMO) işbirliğinde gerçekleştiriliyor.

 


BENZER YAZILAR