ÇamlıYaka Konakları’nda ön talep alınıyor!

Yazıyı paylaş:

Yaklaşık 19 bin metrekare inşaat alanı üzerine çam ormanlarının yanı başında sınırlı sayıda yaşam için tasarlanan ÇamlıYaka Konakları, müstakil bahçeli ve teraslı evlerden oluşacak. Az katlı oluşu, özgün mimarisi, projenin önünde üst segment markaların olacağı ticari alanları ve sosyal alanları ile konforlu ve lüks bir sitede yaşamak isteyenlerin tercihi olmayı hedefliyor.

 

2 yılda teslim edilecek

Çam ormanlarının yanı başında müstakil bahçeli ve teraslı lüks evlerden oluşacak ÇamlıYaka Konakları, iki yılda teslim edilecek. Ege Yapı, Anadolu Yakası’nda Çekmeköy’de yer alan yeni projesi ÇamlıYaka Konakları’nda “kuşlar hayallerine konacak, masallar gerçek olacak” sloganıyla yola çıkıyor. Villa konforundaki evlerin inşasında yatay mimari tercih ediliyor. Az katlı yapılara yer veren proje, doğa ile iç içe bir yaşam sunuyor.

 

Nerede?

Şehirden uzaklaşmadan doğayla iç içe yaşamak isteyenler için doğru bir adres olan Çamlı Yaka Konakları; Çekmeköy, mevcut metro hattı ve üçüncü köprüye yakın bir konumda yer alıyor. Bu açıdan da farklı lokasyonlarda çalışan kişilere hitap ediyor. ÇamlıYaka Konakları, Çekmeköy’de şehrin içinde, karmaşıklığın dışında lüks bir yaşam vadediyor.


BENZER YAZILAR