Zingat.com’da ilanlar tek tıkla videoya dönüşüyor!

Yazıyı paylaş:

İlan fotoğraflarını tek tıkla videoya dönüştürerek sosyal medyada paylaşmak ister misiniz? Zingat.com Foto-Video hizmeti tam size göre.

 

Foto-Video nedir?

Türkiye’nin akıllı emlak sitesi Zingat.com, kurumsal kullanıcıları için emlak sektörüne farklı bir deneyim sunan veri, fotoğraf, konut kredisi gibi birçok alanda kapsamlı bir hizmetler sunuyor. Zingat.com’un yeni hizmetlerinden biri de Foto-Video…

Foto-Video, Zingat.com üyelerine özel ücretsiz hizmettir. Foto-Video, konut ilanlarının fotoğrafları ve ilan özelliklerini bir araya getirir. İlan videonuzu sosyal medyada paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırmak çok kolay.

Foto-Video nasıl oluşturulur?

İlan oluştururken “Bu ilandan ücretsiz Foto-Video oluştur” seçeneğini işaretlemeniz yeterli. 10 dakika içerisinde Foto-Video bağlantısı e-posta adresinize gönderilir.

 

Daha önceden eklenen ilanlar için Foto-Video nasıl oluşturur?

“İlan portföy” sayfasındaki “işlemler” bölümünden daha önceden eklenen ilanlar için Foto-Video oluşturulabilir.

 

En iyi emlak videosu için en iyi ilan fotoğrafları nasıl çekilir?

Türkiye’nin akıllı emlak sitesi Zingat.com, üyesi olan gayrimenkul danışmanları için ücretsiz profesyonel fotoğraf hizmeti sunuyor. Zingat.com’un profesyonel fotoğraf ekibi, gayrimenkul danışmanının ofisine giderek çekimi gerçekleştiriyor.

 

Zingat “Enerji” dolu…

İlan ve profilinize Zingat Enerji yükleyerek daha fazla dikkat çekebileceğinizi biliyor musunuz? Zingat Enerji yükleyerek, ilanınızın üst listelerde çıkmasını sağlayabilir, daha çok görüntülenme sayısı elde edebilir ve gayrimenkullerinizi daha hızlı satabilirsiniz.


BENZER YAZILAR