Zingat, Ankara Etimesgut’ta gayrimenkul profesyonelleriyle buluştu

Yazıyı paylaş:

Gayrimenkulde bilgi ve verinin değerini öne çıkaran çalışmaları ve projeleriyle dikkat çeken Zingat, Türkiye’nin pek çok ilinde gayrimenkul danışmanlarına yönelik eğitimler vermeye devam ediyor. Bu kapsamda, Zingat.com ve Etimesgut Emlak Müşavirliği Derneği (ETİEMBER) işbirliğiyle düzenlenen etkinlik 31 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleşti.  Ankara Etimesgut’ta düzenlenen etkinlik gayrimenkul sektöründe faaliyet gösterenler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

 

ETİEMBER Başkanı Hakan Akçam’ın sunumu ile başlayan etkinlikte Zingat yetkilileri tarafından katılımcılara Zingat.com hizmetleri ve Zingat’ın sektördeki misyonunu içerin  bir sunumla devam etti. Ardından Kırıkkale Üniversitesi Emlak Yönetimi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Müdürü Doç. Dr. Ertuğrul Karakaya “Emlak Pazarlama” başlıklı bir eğitim verdi.

Oldukça verimli geçen etkinliğin son bölümünde ise Ankara Ticaret Odası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Meslek Komitesi Başkanı Kenan Bayram “Yetki Belgesi” ve “Mesleki Yeterlilik Belgesi” hakkında katılımcıları detaylı bir şekilde bilgilendirirken, Yeni Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği’nin sektöre yansımalarına da değinildi.

 

 

Emlak danışmanları için dijital pazarlama sırları!

 


BENZER YAZILAR