Akıllı telefonlar için ev dekorasyon uygulamaları!

Yazıyı paylaş:

Mobil ev dekorasyon uygulamalarını denediniz mi? Akıllı telefonunuza yükleyerek kullanabileceğiniz ev dekorasyon uygulamaları size hem fikir hem de ilham verebilir.

 

Mobil ev dekorasyon uygulamaları

Duvarınıza hangi rengin yakışacağını, o çok beğendiniz masa takımının salonunuzda nasıl görüneceğine, satın almak üzere olduğunuz koltuk takımını salonunuza nasıl yerleştireceğinize ve daha çok ev tasarımı/yerleşimi kararınıza yardımcı olacak ev dekorasyon uygulamaları arasında öne çıkanları sizin için derledik…

 

Küçük evler için 5 cesur dekorasyon önerisi

 

Mobil ev dekorasyon uygulamalarından hangisi size göre?

Like That Decor: Hayalinizdeki koltuk takımına bir dergide mi rastladınız? Yapmanız gereken fotoğrafını çekmek ve Like That Decor sayesinde o beğendiniz koltuk takımına benzeyen diğer koltuk önerilerini listeletmek. Listede fotoğrafını çektiğiniz mobilyaya benzer ürünlerin bulunduğu mağaza adresleri ve fiyatları yer alıyor. Dilerseniz uygulama üzerinden sipariş de verebiliyorsunuz!

Dream Home: En yeni dekorasyon trendleri Dream Home uygulamasının hafızasında. Yapmanız gereken evinizde yapacağınız değişiklikler için ilham verecek tarz, fotoğraf ve renk arasında gezintiye çıkmak.

Photo Measure Lite: Ev için mobilya alışverişine çıkmadan odaların fotoğraflarını çekip, uygulama üzerinden ölçülerini ekleyin. Ölçüler artık sizinle ve odanıza uygun ölçülerde alışveriş yapacağınız garanti.

Color Change: Hangi odayı, ne renge boyamalı? Bu soru artık mazide kalabilir. Taşınacağınız veya yaşadığınız evde odaların fotoğrafını çekin. Color Change uygulamasıyla fotoğrafını çektiğiniz odalara en çok hangi rengin yakışacağını görün.

Omni Focus: Evde yapacağınız işlerin düzenini sağlamakla görevli olan Omni Focus uygulaması, yapılacaklar listesi çıkarmanızı, sesli ve görsel notlar yaratmanızı sağlıyor.

Snapshop: Beğendiğiniz mobilyanın evinizde nasıl duracağını merak mı ediyorsunuz? Bu uygulama sayesinde hızlı karar verebilirsiniz. Telefonunuzun kamerasını, mobilyayı yerleştirmek istediğiniz alana yöneltin ve mobilya otomatik olarak yerleşsin.

Home Design 3D: Evinde değişiklik yapmak isteyenler için eğlenceli bir uygulama. Home Design 3D ile evinizin ölçülerine göre bir taslak oluşturabilir ve eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz.

 

Bütçe dostu 5 dekorasyon önerisi

 


BENZER YAZILAR