Corona virüs nedeniyle TOKİ kura törenleri iptal

Yazıyı paylaş:

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), “100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi” kura çekimi törenini yeni tip Corona virüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında iptal etti.

TOKİ’den yapılan açıklamada, küresel bir salgın haline gelen Corona virüse karşı vatandaşların sağlığını korumak için devletin aldığı önlemler doğrultusunda “100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi” kapsamındaki kura törenlerinin iptal edildiği belirtildi.

TOKİ’nin kamuoyu duyuru metni:

Küresel bir salgın haline gelen Koronavirüse karşı devletimizce bugüne dek alınan ve alınacak tedbirler kapsamında vatandaşlarımızın sağlığını korumak için “100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi” kapsamında gerçekleştirilen kura törenleri ertelendi.

TOKİ’nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, küresel çapta yaşanan ve Türkiye’yi de etkileyen yeni tip koronavirüs salgınına karşı tüm kurumların etkin ve koruyucu önlemler aldığı hatırlatıldı.

“Devletimizce bugüne dek alınan ve alınacak tedbirler kapsamında, kuraları sosyal medya hesaplarımızdan canlı yayınladığımız 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projemizde, hak sahibi olamayan vatandaşlarımızın başvuru bedellerinin banka şubelerinden iadesi sırasında oluşabilecek sağlık risklerini engelleme amacıyla kuralar ertelenmiştir.” ifadesine yer verilen açıklamada, kura tarihlerinin daha sonra web sayfası ve sosyal medya hesaplarından ilan edileceği açıklandı.


BENZER YAZILAR