Evde Star Wars çılgınlığı!

Yazıyı paylaş:

Kuşaktan kuşağa dünyayı etkisi altına alan Star Wars fırtınası, 17 Aralık’ta vizyona giren serinin devam filmi Güç Uyanıyor ile tekrar hayatımızda… Star Wars çılgınlığı bu kez ev dekorasyonunda da fazlasıyla kendini göstereceğe benziyor. Size düşen, sadece Star Wars için evinizin hangi bölümünde yer açacağınıza karar vermek. Star Wars konsepti tasarım fikirleri, ister çocuk odasında ister evinizin farklı köşelerinde heyecan uyandıracak dekorasyon etkisi yaratabilir. 

İşte evinizde “güç seninle olsun” konseptinde yepyeni Star Wars dekorasyon önerileri!  

 

Yetişkinler için Star Wars

Han Solo’nun kadim dostu Chewbacca gibi sizi her zaman sarıp sarmalayan tüylü bir kanepeniz olmasını ister misiniz? Peki ya Darth Vader şeklinde bir duş başlığına ne dersiniz? Belki de Star Wars baskılı ekmekler elde etmenizi sağlayan ekmek kızartma makinesi tercihiniz olacaktır… Seçim sizin.

Bir Jedi yetişiyor!

Star Wars filmiyle özdeşleşen ışın kılıçları olmadan dekorasyon düşünülemez… Çocuğunuzun odasında ya da evinizin antresinde farklı renklerdeki ışın kılıcı formlu aplikler bir Jedi şövalyesi ruhunu yaşatmaya hazır!.

“Ne muhteşem şey çocuk zekası”

Usta Yoda’nın unutulmaz sözlerini hatırlıyor musunuz? Şimdi bu sözler duvar sticker’ları olarak ev dekorasyonunun bir parçası olmaya hazır. Belki siz Yoda yerine Darth Vader’in çıkartmasını kullanmayı tercih edersiniz, kimbilir…

Çok çok uzak bir galakside…

Çocuğunuzun yatağını bir galaksi sistemine çevirecek nevresim takımlarını tercih edebilirsiniz. Uzay mekiği, R2D2 ve C3PO desenleri içinde uykuya daldığında belki de rüyasında galaksiyi kötülüklerden kurtarır; hem de Usta Yoda’nın yardımıyla…


BENZER YAZILAR