İstanbul’da metroya yakın 2 yeni proje!

Yazıyı paylaş:

Luxera Gayrimenkul tarafından Yenibosna ve Mahmutbey’de hayata geçirilen iki proje, ev sahibi olmayı düşünenler için metroya yakınlık avantajına sahip.

Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna’yı toplam 350 milyon TL’lik yatırımla hayata geçiren firma, İstanbul’un hızlı değer kazanan lokasyonlarında geliştirdiği projeleriyle dikkat çekiyor. Üç farklı Metro hattının ortasında bulunan Luxera Meydan ve Metro hattının yanı başında bulunan Luxera Yenibosna, konut alıcılarına kazançlı bir yatırım vadediyor.

 

Luxera Yenibosna’da lansmana özel fiyatlar

• Luxera Yenibosna, Ataköy-Halkalı Metrosu’nun en hareketli istasyonlarından birine komşu konumunda.

• Bahçelievler-Yenibosna’da konumlanan Luxera Yenibosna; 110 konut ve 4 bin metrekare ticari alana sahip.

• Konutlar 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşurken, daire büyüklükleri 72 ila 115 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

• Modüler yapısı sayesinde taleplere göre daireler birleştirilerek 3+1 ve 4+1 yapılabiliyor.

• Konut alıcılarına lansmana özel avantajlı fiyatların sunulduğu Luxera Yenibosna’da ilk 20 daireye özel olarak 1+1 daireler 399 bin TL’den başlıyor.

• Teslim tarihi ise Ağustos 2019.

 

Bu ilçelerde konut fiyatlarını metro projeleri artırıyor!

 

Luxera Meydan 3 metro hattının ortasında yükseliyor

• Mahmutbey’deki iki işlek caddesinin kesiştiği noktada yükselen Luxera Meydan, Yenikapı-Mahmutbey-Başakşehir ile Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey ve Mahmutbey-Başakşehir hattı olmak üzere toplam üç metro hattının kesiştiği özel bir konuma sahip.

• Toplu taşıma araçlarıyla hızlı bir ulaşım avantajına sahip konumunun yanı sıra Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu ve 3. Havalimanı gibi önemli yatırımların çevrelendiği bir bölgede yükseliyor.

• Yüksek standartlarda yaşam vadeden Luxera Meydan’da 242 daire ile 50 ticari ünite yer alıyor.

• Ferah 1+1, 2+1, 3+1 konut tiplerinin yer aldığı projede daireler 72 metrekare ile 158 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

• Daireler lansmana özel 333 bin TL’den başlayan fiyatlarla konut alıcılarına sunuluyor.

• 2 katlı çarşısıyla bölgenin ihtiyacına cevap verecek şekilde planlanan 50 ticari ünite de iş ve yaşam merkezi konseptinde alıcılara sunuluyor.

 

“Lüksü ulaşılabilir fiyatlarla sunuyoruz”

Luxera Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş; “Sektörümüzde yalnızca nitelikli konut projeleri geliştirmenin ötesinde, Luxera markamızla lüksü ulaşılabilir seviyelerde sunmayı amaçlıyoruz. Bu noktada projelerimizde birinci sınıf malzemeleri ve alanın önde gelen markalarını tercih ediyoruz. Maliyetlerimiz her ne kadar yükselse de minimum karlılıkla müşteri memnuniyetimizi yüksek tutmayı amaçlıyoruz. Luxera markalı projelerimizin ortak noktası; merkezi konumları, lüks donatıları ve ulaşılabilir fiyatlarıdır. Markamızı sektörde bu çizgide konumlandırırken daima yaşanabilir ve kullanışlı metrekarelerde daireler oluşturmayı da göz önünde bulunduruyoruz. Bu anlamda, her iki projemizde de en küçük 1+1 dairemizi 72 metrekare olarak tasarladık. Bu yaklaşımımızın uzun vadede güçlü bir müşteri kitlesi ve kaliteli bir marka algısı oluşturacağına inanıyorum.” dedi.

 


BENZER YAZILAR