Ronaldo, Ege’de ev arıyor!

Yazıyı paylaş:

“Şimdi Cristiano Ronaldo için ev arıyoruz!” Bu cümle, geçtiğimiz günlerde Angelina Jolie ve Brad Pitt’e İzmir’in Urla ilçesinde 2.6 milyon dolara bir villa satışı gerçekleştiren gayrimenkul danışmanına ait. Dünya yıldızlarının gayrimenkul yatırımlarında tercih ettiği Proto Grup’un sahibi Alessandro Proto’nun Türkiye temsilcisi Oya Paktaş’ın bu açıklaması hayli ilgi uyandırdı.

 

Ronaldo’nun tercihi Urla mı, Bodrum mu?

Proto Grup Türkiye temsilcisi Oya Paktaş, Real Madrid’in ünlü futbolcusu Ronaldo’nun önümüzdeki günlerde İzmir’in Urla ilçesinde villa satın alabileceğini belirterek, “Alessandro Proto ile Ronaldo zaten birbirini çok iyi tanıyor. Şu an Ronaldo ile görüşüyoruz. Kendisine yer arıyoruz. Urla veya Bodrum’dan villa almayı düşünüyor. Bu gidişle Urla emlak piyasası önümüzdeki günlerde hareketlenecek gibi görünüyor. Hollywood yıldızlarına Türkiye’de mülk edindirmeye çalışıyoruz. Talepler olduğu sürece Türkiye’ye yönlendiriyoruz. Daha önce Yunanistan’da ada sattık.” diye konuştu.

 

Ronaldo’nun milyon dolarlık ev yatırımları

Daha önce Madrid’teki muhteşem evinin görüntüleriyle yankı uyandıran Real Madrid’in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, bu yılın Ağustos ayında New York’un simge binalarından Trump Tower’de 18.5 milyon dolara 223 metrekarelik lüks bir apartman dairesi satın almıştı. Şimdi Ronaldo’nun Urla ya da Bodrum’dan bir villaya sahip olup olmayacağı merak konusu.


BENZER YAZILAR