Angelina Jolie ve Brad Pitt İzmirli oldu

Yazıyı paylaş:

Türkiye’de ev sahibi olan ünlü isimler arasına Angelina Jolie ve Brad Pitt de katıldı. Hollywood’un gözde çifti, yaz tatillerini geçirmek için İzmir’in Urla ilçesinde bir villa satın aldı. 

 

Villanın değeri 2.6 milyon dolar

Denize sıfır konumdaki villanın fiyatı 2.6 milyon dolar… Satış sözleşmesi 23 Ekim’de yapılan villanın adresi gizli tutuluyor. Jolie ve Pitt, basına yaptıkları açıklamada yatırımlarında Türkiye’ye görür görmez aşık olmalarının etkili olduğunu belirtti.

 

Yedi yatak odası var

Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox ve Vivienne ismindeki altı çocuklarıyla birlikte yaz tatilini geçirmeyi planladığı Urla’daki yeni villaları 10 bin metrekarelik bir alana sahip. Urla’daki villada yedi yatak odası, iki oturma odası, özel havuz ve spor salonu bulunuyor.

 

Jennifer Lopez, İstanbul’u seçmişti

Türkiye’de ev sahibi olan dünyaca meşhur isimler arasında Jennifer Lopez de adından hayli söz ettirmişti. Konser vermek için geldiği İstanbul’da bir daire satın alan Lopez’in tercihi, İstanbul’un Ataşehir ilçesi olmuştu. Ataşehir’de Emlak Konut GYO, Gap İnşaat ve Varyap tarafından hayata geçirilen Metropol İstanbul projesinden daire satın alan sanatçı, Türkiye ziyaretlerinde bu evinde kalmak istediğini belirtmişti.


BENZER YAZILAR