Bostancı Deluxe projesinde “önce otur sonra öde”!

Yazıyı paylaş:

Yapıen İnşaat, Bostancı’da inşa ettiği yeni projesi Bostancı Deluxe, özel fiyat ve ödeme koşullarıyla satışa sunuldu. “Önce otur sonra öde” kampanyasıyla yatırımcılarının karşısına çıkan Bostancı Deluxe, yüzde 5 peşinat 120 ay vade imkânıyla konut sahibi olmayı kolaylaştırıyor. “Önce otur sonra öde” kampanyası dahilinde projeden ev alanlar teslimat sonrası taşınma sürecine kadar hiçbir ödeme yapmama avantajına da sahip oluyor.

 

Bostancı Deluxe’de metrekare fiyatları ne kadar?

Projede dairelerin metrekare fiyatları 7 bin 450 TL’den başlıyor. Üstelik yüzde 5 peşinatın ardından teslime kadar hiçbir ödeme de yok. Daire fiyatları ise 2+1 daireler için 850 bin TL’den başlıyor.

 

Bostancı Deluxe projesi ne zaman teslim edilecek?

Elife Yapı & Mimarlık Kurucu Ortağı Selin Bilal, projenin yüzde 80’inin yeşil alan ve peyzaja ayrıldığına dikkat çekerek, dairelerin de 11’inci kattan itibaren Adalar ve deniz manzarasına sahip olduğunu belirtti. Bostancı Deluxe’nin, Mart 2018’de teslim edileceğini belirten Selin Bilal, projenin İstanbul’un gözde semtlerinden biri olan Bostancı’nın büyük konsept yapılarından biri olacağını ifade etti.

Bostancı Deluxe nerede?

Bostancı Deluxe, Bostancı İskelesi’ne 5 dakika mesafede bulunmasının yanı sıra merkezi noktalara yakınlığıyla öne çıkıyor. Ulaşım aksları üzerinde yer alan proje, metro istasyonuna ve minibüs yoluna 2 dakika, E-5 karayoluna ise 3 dakika mesafede yer alıyor.


BENZER YAZILAR