Ev satışını hızlandıran 3 akıllı ürün!

Yazıyı paylaş:

Teknoloji, artık hayatımızın her yerinde yer alıyor. Özellikle de yaşadığımız evlerde… Gün geçtikçe yaygınlaşan akıllı ev sistemleri, yaşam alanlarındaki güvenliği ve konforu artırıyor. Bu akıllı sistemler, teknolojiyi daha donanımlı ve güvenli bir ev hayatı için kullanmayı sağlıyor. Akıllı ev sistemleriyle günlük rutinleri tek bir merkezden kontrol etmek mümkün. Peki, akıllı ev ürünleriyle konut satışınızı da artırabileceğinizi biliyor musunuz? Aydınlatmadan sıcaklığa, güvenlikten ses-video sistemlerine akıllaşan evinizin değeri de artıyor. İşte evinizi akıllı hâle getirerek, fiyatını artırmanın yolları…

1.Işıktan alarma evinizi siz yönetin

Birçok teknoloji markası evleri daha akıllı hale getirmek için sürekli yeni fikirler üretiyor. Bunlardan biri nerede olursanız olun akıllı ev cihazlarınızla kolayca konuşmanızı sağlayan sistemlerdir. Ya da ışıkları, anahtarları, ısıtma ve soğutmayı, alarmları ya da sensörleri video kameralarla kontrol etmenizi sağlıyor. Bu ürünlerle, potansiyel müşterilerin dikkatini çekmeniz kaçınılmaz olacaktır!

 

 

2. Tatildeyken evde biri varmış gibi gösteren akıllı ampuller

Potansiyel ev alıcılarının bir konut satın alırken dikkat ettiği şeylerden biri de yaşayacağı alanın güvenliğidir. Bu sebeple ev satın alırken ne kadar güvenli olduğuna da dikkat ederler. Mesela bir uygulamaya bağlanarak, akıllı ampullerle uzakta olduğunuzda bile evde biri varmış gibi görünmesini sağlayabilirsiniz. Diğer yandan Wi-Fi’ye bağlanan, dahili ve harici gözetleme yapan kameralar da bulunuyor. Ruh halinize göre ışıkları kontrol etmenize ve kişiselleştirilmenizi sağlayan akıllı ev ürünleri de evdeki bazı özellikleri vurgulamak için kullanabilirsiniz.

 

 

3. Hava durumuna göre bahçe sulayan teknoloji

Eğer bahçeli bir eviniz varsa, tatilde olduğunuzda da bahçenizin sulanmasını sağlayabilirsiniz. Bu akıllı yağmurlama sistemi, sıcaklığa ya da yağış durumuna göre bahçenizin sulama işlemini yapabiliyor. Akıllı enerji yönetimi sunan sistemler ise maliyeti düşüren ve enerji tasarrufu sağlayan bir ortam sunuyor. Enerji tasarruflu ürünler, potansiyel müşterileri etkilemek ve sürdürülebilir bir güç kaynağı üretmek için mükemmel bir yatırımdır.

 


BENZER YAZILAR