Sarıyer, Ataköy ve Merter için 245 milyon dolar!

Yazıyı paylaş:

İstanbul’un üç bölgesine üç yeni proje geliyor. Sarıyer, Ataköy ve Merter için harekete geçen Aşçıoğlu Grubu, toplam 245 milyon dolarlık yatırımla bu bölgelerdeki gayrimenkul pazarını hareketlendirecek.

 

Aşçıoğlu’nun İstanbul’daki 3 yeni projesi

Aşçıoğlu’nun İstanbul’daki 245 milyon dolarlık yatırımı Aşçıoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu ile Aşçıoğlu Grubu Yönetim Kurulu Üyeleri İrfan ve Cenk Aşçıoğlu’nun düzenlediği basın toplantısında açıklandı.

Ataköy’deki Selenium markasıyla dikkat çeken Aşçıoğlu Grubu, İstanbul’un üç bölgesinde toplam 245 milyon dolarlık yatırım yapacak. Sarıyer’de konut, Ataköy’de konut ve ofis, Merter’de ticari ve ofis projeleri…
Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Retro 9 ile bölgeye yeni bir yatırım daha yapıyor. Konut ve ofis olmak üzere 359 ünitenin yer alacağı projede metrekare satış fiyatlarının 9 bin liradan başlaması planlanıyor. Üçüncü projeyle birlikte Aşçıoğlu bölgeye toplamda 325 milyon dolar yatırmış olacak.

 

Beykoz ve Maslak’a da yeni projeler geliyor

Aşçıoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, 2016 yılında Dubai’nin önde gelen gayrimenkul geliştiricilerinden Deyaar Group ile işbirliği yaparak Dubai’nin ilk Türk markalı konut projesine imza attıklarını ifade ederek, “50. yılımıza kolay gelmedik… İlk olarak Fulya’da Türkiye’nin gerçek anlamda ilk rezidansını inşa ettik. Fulya ile Selenium markamız özdeşleştikten sonra İstanbul’un en eski yaşam alanlarından Ataköy’de projelerimize başladık. Tüm bu çalışmalarımız sonucunda Dubaili Deyaar Group ile Midtown Selenium by Deyaar projesi adına işbirliğine imza atarak Selenium’u global bir marka haline getirdik” diye konuştu.

Aşçıoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, 2017 yılıyla birlikte sektörde artan bir satış grafiği gözlemlediklerini ifade ederek, “Kampanyalara ek olarak konut kredi faizleri, dövizdeki hareketler ve artan arsa maliyetleri konularında sürdürülebilir bir iyileştirme yapılabilirse, sektör olarak bu yıl da hatırı sayılır bir büyüme oranı yakalayabiliriz.” Yaşar Aşçıoğlu, kentsel dönüşüm kapsamında görüşmelerinin sürdüğü İstanbul ilçeleri arasında Bakırköy, Zeytinburnu, Beşiktaş ve Şişli’yi söylerken, yeni konut projeleri için Beykoz ve Maslak’ı adres gösterdi.

 


BENZER YAZILAR