Sonbaharda evinize çok yakışacak aksesuarlar!

Yazıyı paylaş:

Havalar serinlemeye başlayınca, evde geçirilen zaman da artıyor. Sonbahar aylarının daha çok keyfini çıkartmak istiyorsanız, mevsimin ruhundan alacağınız ilhamla evinizi dekore edebilirsiniz. Üstelik küçük değişikliklerle evinizde sonbahar esintisi yakalayabilir, evde geçireceğiniz zamanın daha keyifli olmasını sağlayabilirsiniz. Aksesuarlar, evinizi sonbahar stiline dönüştürmenin en basit yoludur.

İşte sonbaharda evinize çok yakışacak aksesuarlar…

 

Ev dekorasyonunda sonbahar trendleri

 

Koltuk şal ve minderleri

Yeni koltuk şal ve minderleri, düşük bütçeyle salonunuzun havasını değiştirmenizi sağlar. Turuncu, kırmızı, yeşil tonlarında koltuk şal ve minderleriyle evinizi sonbahara hazırlamaya başlayabilirsiniz.

 

 

Mumlar

Sonbahar renklerinde mumlar hem dekorasyonunuzu tamamlayacak hem de huzurlu bir atmosfer yaratmanızı sağlayacaktır.

 

 

Kapı ve pencere süsleri

Kapı, pencere hatta boş bir köşe için mısır koçanları, kurutulmuş çiçekler ya da sonbahar yapraklarıyla çelenk yaparak, yepyeni bir sonbahar aksesuarı elde edebilirsiniz.

 

 

Hasır kutular ve sepetler

Orta sehpa ya da yemek masasını hasır dekoratif bir sepetle süsleyebilir, Hasır detaylı puf, saksı, raf ünitesi gibi ürünleri tercih edebilirsiniz.

 

 

Sonbahar yaprakları

Sonbahar yapraklarını bir sanat eserine dönüştürmeye ne dersiniz? El becerinize güveniyorsanız, yerlere düşen yaprakları toplayıp, tablo haline getirebilirsiniz.

 

 

Evinizi sonbahara hazırlamanın 7 yolu

 


BENZER YAZILAR