Ev Aldıran Çadır Günleri!

Yazıyı paylaş:

Sinpaş Yapı tarafından gerçekleştirilen Türkiye gayrimenkul sektörünün temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran’da “Ev Aldıran Çadır Günleri” Ankaralılar tarafından oldukça ilgi gördü.

 

Ev Aldıran Çadır Günleri için son tarih 26 Mart
Konut satışında ilk “Çadır Günleri” kampanyasını düzenleyen Sinpaş Yapı, Çankaya Altınoran’daki son evleri yüzde 30 indirimle satışa sunuyor. “Ev Aldıran Çadır Günleri” kampanyası 10-26 Mart tarihleri arasında geçerli. Kampanya ile Altınoran projesinde ev almak isteyenler için avantajlı ödeme seçenekleri de sunuluyor.

 

Çankaya’nın en değerli 5 mahallesi!

 

Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada şu değerlendirmelerde bulundu:

“Çadır günleri fırsatlarını tüketiciler yakından bilir. Bugüne kadar tekstilde, perakendede çadır günleri yapıldı ancak bu kampanyayı gayrimenkul sektörüne taşımak, her zaman yenilikçi kimliğiyle fark yaratan Sinpaş Yapı’ya kısmet oldu. Konut almak için en uygun fırsatları bekleyenler, bu kampanya ile çok mutlu oldu. Kampanya başlar başlamaz, yoğun bir ilgiyle karşılaştık. Bu nedenle Ankaralılara, fırsatı kaçırmamak için ellerini çabuk tutmalarını tavsiye ediyoruz. Çadır Günleri kampanyamız, sadece Ankara Çankaya’da yer alan Altınoran projemizi kapsayacak. Altınoran Çadır Günleri, sektörde ilk kez uygulanan bir satış yöntemi olduğu için bizim kadar, vatandaşlarımızı da çok heyecanlandırıyor.”

Altınoran hakkında bilmek gerekenler

Firma: Sinpaş Yapı

Konum: Çankaya – Oran

Toplam Arazi: 150 bin metrekare

Toplam Konut Sayısı: 2.647

Metrekare Aralığı: 81 ile 500 metrekare arası

Fiyat Aralığı: 320 bin 400 TL ile 3 milyon 235 bin 100 TL (Peşin + Kampanya indirimli, KDV hariç)

Teslim Tarihi: Yaşam başladı.

Detaylı bilgi için: www.sinpas.com / www.sinpasaltinoran.com.tr / 444 1974

 

20 yılda ev sahibi yapan GYODER’in 75 konut projesi!

 

Altınoran’da 365 gün kayak keyfi

• Altınoran içerisinde bulunan Altınoran Çarşı’da Starbucks, Mado, Which Cafe, Simitçi Dünyası, Home Kitchen, City Wok, Branca, Arabia Coffee ve 3M Migros gibi tüm ihtiyaçların karşılanacağı alanlar sunuyor.

• Vadi manzarasında spor ve yüzme imkânı sağlayan Sports International’da sporu yaşamın içine dahil ediyor.

• Yılın 365 günü kayak yapma olanağı sunulan projenin içinden teleferikle inilen tek şehir içi kayak merkezi Snowland’e sadece site sakinleri değil tüm Ankaralılar ilgi gösteriyor.

• Altınoran Çarşı’nın İmrahor vadisine bakan bölümünde yer alan Skywalk, 250 metre yüksekliğindeki cam platformu ile gökyüzünde yürüme deneyimi yaşatıyor.

• Hayatlarında spor ve maceraya yer veren Altınoran’lılar ise ExtremeLand ile metrelerce yükseklikteki yüksek ip parkurunda macera ve adrenalin keyfini yaşayabiliyor.

 

Sinpaş Altın Kuleler örnek daireleri hazır!

BENZER YAZILAR