Küçük salonu daha geniş göstermenin 5 kolay yolu

Yazıyı paylaş:

Küçük salonu nasıl daha geniş gösterebilirsiniz?

Son dönemde satılık ve kiralık evler içinde en çok tercih edilenlerin 2+1 daireler olduğu görülüyor. 2+1 dairelerin fiyat avantajı olması bir yana, özellikle daha küçük metrekareli küçük salonları bulunabiliyor.

Küçük salonları daha ferah göstermek, keyifli dekoratif fikirlerle kullanışlı alanlara çevirmek mümkün. Salonunuzu daha geniş göstermenin yolları için yapmanız gereken sadece şu 5 adımı takip etmek.

 

 

İşte küçük salonu daha geniş göstermek için 5 kolay adım… 
1. Açık renkler kullanın

Salon duvarlarında açık renk tercih edin. Derinlik katmak için salondaki duvarlardan sadece birini, mobilyalarınıza uyumlu olacak şekilde koyu ve canlı bir tonda boyamak her zaman iyi fikirdir.


 

2. Köşe koltuk takımı seçin

Büyük ve geniş koltuklar yerine köşe koltuk takımları salonunuzu daha geniş gösterecektir. “Koltuk sayısı az” diye düşünüyorsanız, renkli puflardan yararlanın.

 

Küçük metrekareler için konforlu yaşam sırları!

 

 

3. Duvarları kullanın

Yer kaplayan aksesuarlardan kurtulmak en iyisi, ama yine de vazgeçemem diyorsanız duvar rafları salonda açık alanlar oluşturmaya yarayacaktır.


 

4. Televizyon üniteniz az yer kaplasın

Televizyonu duvara monte etmek ve alt hizasında raf ünitesi kullanmak en iyi çözüm. Yine de televizyon ünitesi tercihinizse, mümkün olduğunca az yer kaplayacak ebatlara sahip olmalı.

 

5. Aynanın sihrinden yararlanın

Küçük salonunuzun uygun bir köşesine büyük boy bir ayna asmak salonunuzu daha geniş gösterecek, şık bir derinlik katacak.

 

Bütçe dostu 5 dekorasyon önerisi

 


BENZER YAZILAR