Roya Nova’da daire teslimi 2019, peşinat ise 2020’de!

Yazıyı paylaş:

Roya Yapı’nın, ilk büyük markalı konut projesi olan ve İstanbul Finans Merkezi’nin yanı başında yükselen Roya Nova Rezidans’ta metrekare fiyatları 5 bin 800 TL’den başlıyor. Şirket, projenin daire teslimlerinin 2019’da yapılacağını ancak peşinatı 2020’de alacaklarını açıkladı.

Yatırım değeri yüksek bir bölge
Roya Nova konut projesi, “1+-0, 1+-1 ve 2+-1 tipinde 251 konut ve 4 ticari üniteden oluşuyor. Proje hakkında bilgi veren Roya Yapı İcra Kurulu Başkanı Afşin Aykanat, ““İlk olarak arazi belirleyerek işe başladık. İkinci aşamada projenin detaylarını oluşturduk. Arazi seçiminde İstanbul Finans Merkezi’nin yatırım değeri açısından getirisi yüksek, hızla değerlenen bir bölgede olması bizi çok heyecanlandırdı. Biz de mimarlık ve mühendislik açısından sahip olduğumuz güçlü donanımımızı bölgeye kazandırmak istedik” dedi.

Aidatların metrekaresi 2.5 lira olacak
Roya Nova Rezidans ile yatırımcıların en çok şikâyet ettiği yüksek aidat rakamlarını minimum düzeye düşürdüklerini vurgulayan Aykanat, “Projemizin sektördeki projelere göre en düşük aidatlara sahip olacağı konusunda iddialıyız. Diğer projelerde metrekare başına ortalama 6-7 liraya uzanan aidatlar, projemizde metrekaresi 2,5 lira olacak” diye konuştu.

Yeni konut projeleri yolda!
Konuşmasında Roya Yapı’nın gelecek hedeflerinden de bahseden Aykanat, sözlerini şöyle sürdürdü: “Roya Nova Rezidans’ın ardından Sancaktepe’de Roya Rosa ve Altunizade’de Roya Gold gibi yeni projeleri de hayata geçirmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu aşamada yeni projelerimizin fizibilite ve planlama aşamaları üzerinde titizlikle çalışıyoruz.”

Roya Nova Rezidans nerede?
İstanbul Ataşehir’de konumlanan Roya Nova konut projesi; 1. Köprü, 2. Köprü, Sabiha Gökçen Havalimanı gibi noktalara uzanan ulaşım aksının merkezinde, metro istasyonu, otobüs durakları ile Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi’ne yürüme mesafesinde yer alıyor.

 

 


BENZER YAZILAR