2018 ev dekorasyon trendleri

Yazıyı paylaş:

Yeni yılda evinizi yenileyerek kendinize farklı bir yaşam alanı yaratabilirsiniz. Peki, 2018’nin ev dekorasyon trendleri neler? İşte evini yenilemek isteyenler için 2018 ev dekorasyon önerileri…

 

Açık aydınlatma

Aydınlık alanlar daha ferah bir ortam yaratıyor. Bu sebeple 2018 yılında evlerde açık aydınlatmalara ağırlık veriliyor. Siz de evinizde açık aydınlatmalara yer vererek ferah bir alan yaratabilirsiniz.

 

Granit tezgahüstü

Yeni yılda tezgahüstünüzü değiştirmekte kararsızlık yaşıyorsanız granit tezgahüstleri bir alternatif olabilir. 2018 trendlerinden granit tezgahüstleri mutfağınıza farklı bir hava katabilir.

 

Bambu döşeme

2018 yılında ev dekorasyonda, bambu döşeme ön plana çıkıyor. Su içinde büyüyen bir bitki türü olan bambudan yapılan ürünler neme dayanıklıdır. Bunun yanı sıra çevre dostu bir döşeme seçeneği olarak gösterilen bambu döşemeler, yeni yılda evinize şıklık katabilir.

Ahşap mobilyalar

Ahşap mobilyalar bu yılın favorileri arasında geliyor. Eğer salonunuzu yenilemeyi düşünüyorsanız 2018 ev dekorasyonunda ahşap mobilyalara yer verebilirsiniz.

Kadife kanepeler

Kadife kanepeler 2018’de ses getireceğe benziyor. Özellikle mor ve fuşya kadife kanepeler bu yılın trendlerinden. Siz de mor ya da fuşya kadife kanepelerle yeni yıla “merhaba” diyebilirsiniz.

Rahat ve sakin modern yatak odası

Yeni yılda, minimalist tasarımlar ve yatıştırıcı renkler yatak odalarını daha dinlendirici mekanlar hâline getiriyor. Bu yıl banyoda ve mutfaklarda sıkça rastladığımız ahşap duvarları, 2018’de yatak odalarında da görüyoruz.

2018 mutfak trendleri

Hardal sarı vurgular

Evinizi canlandırmak için seçiminiz yılın renklerinden hardal sarısı olabilir. Hardal sarısı sandalyelerle salonunuza renklilik kazandırmanız mümkün.


BENZER YAZILAR