Sevgililer Günü için 7 dekorasyon önerisi

Yazıyı paylaş:

14 Şubat Sevgililer Günü’nde pahalı ya da kalabalık mekanlarda olmaktansa, evde romantik ve konforlu bir akşam geçirmeye ne dersiniz? Duygularınızı evinizin dekorasyonuna yansıtarak, romantik ve büyüleyici bir ortam yaratabilirsiniz. Peki, Sevgililer Günü için nasıl bir dekorasyon yapmalısınız?  Sevgililer Günü dekorasyonu ile ilgili tüyoları yazdık…

Evde birkaç küçük dokunuşla Sevgililer Günü için romantik bir ortam oluşturabilirsiniz. İşte evde Sevgililer Günü ortamı oluşturmak için birkaç tavsiye…

Sevgililer Günü dekorasyonu ipuçları

1) Evinizin holünden odaya giden yola fenerler koyarak romantik bir ortamı girişten itibaren hissettirebilirsiniz.

2) Evin her odasını LED peri ışıkları, kırmızı güller, kalpli balon ve objelerle süsleyerek evinizde Sevgililer Günü konsepti oluşturabilirsiniz.

3) En sevdiğiniz ev yemeklerini yaparak mükemmel bir sofra oluşturabilirsiniz. Akşama uygun şık yemek takımlarınız, çiçekler, mumlar ve hoş bir müzikle romantik bir ortam yaratabilirsiniz.

4) Romantik bir ortam yaratmak için aydınlatma önemli bir kriterdir. Ortamda mümkün olduğunca az ışık kullanarak, aydınlanmayı mumlarla sağlayabilirsiniz.


5) Anılarınızı ve hatıralarınızı yansıtan fotoğraflarınızı bu özel akşamda göz önünde tutabilirsiniz. Aynı şekilde bu fotoğraflarla kolajlar oluşturarak farklı bir konsept yaratabilirsiniz.

6) Ev dekorasyonunda önemli bir yeri olan duvar kâğıdını kullanarak, farklı bir konsept de yapabilirsiniz. Özellikle kalpli duvar kağıtları ya da sevgilinizle fotoğrafınızın kullanıldığı kişiselleştirilmiş bir duvar kağıdıyla farklı bir ortam yaratabilirsiniz.

7) Konseptinize uygunsa size özel anılarınızı yansıtan eşya, obje ya da geçmişte alınan hediyeleri dekorasyonunuza ekleyip romantik ambiyansınızı pekiştirebilirsiniz.


BENZER YAZILAR