Stüdyo daire nedir?

Yazıyı paylaş:

Stüdyo daire, özellikle metropollerde gençler tarafından sıkça tercih ediliyor. Bu daireler 1+0 ve 1+1 olmak üzere ikiye ayrılıyor. 1+0 daireler içinde salon ve banyo dışında ayrı bir alan bulunmaz. Salonun içinde bir Amerikan mutfak yer alır. 1+1 daireler ise bir oda ve bir salondan oluşur. Bu dairelerde de salon içinde Amerikan mutfak bulunur. 1+1 dairelerin metrekareleri 35 ila 77 metrekare arasında değişir.

 

Stüdyo daireniz için 5 şık fikir!

 

Satılık 1+1 daire projeleri!

 

Stüdyo daire fiyatları

Bu tip daireler daha fazla ışık alabilmesi için ağırlıklı olarak binaların en üst katlarında yer alır. Bu tür daireler her bir metrekarenin fonksiyonel kullanılmasını sağlar. Özellikle tek yaşayanlar, öğrenciler ve gençler için uygun olan daireler home ofis çalışanlar için de uygundur.Stüdyo daire fatura, temizlik gibi giderler düşünüldüğünde oldukça ekonomik bir yaşam tarzı sunar. Aynı zamanda bu tip daireler portatif eşyalarla kısa sürede dekore edilebilir. Taşınmak istenildiğinde de kolayca taşınma imkân sunar. Stüdyo daire iyi bir yatırım aracıdır. Satılık stüdyo daire ya da kiralık stüdyo daire metrekare hesabıyla büyük avantaj sağlar. Birçok markalı projede yer alan bu tip dairelerde fiyatlar lokasyon ve projeye göre farklılık gösteriyor. En uygun satılık stüdyo daire fiyatları için tıklayın!

 

Satılık stüdyo daireler!

 

1+1 daireye yatırım yapmak için 5 neden!

 

1+1 daire dekorasyon fikirleri

Bu dairelerde metrekarenin küçük olması etkili bir dekorasyon için engel değil. Bu tür dairelerde dolap kısımlarının kullanışlı olması gerekir ve hacmi de kullanım kolaylığı açısından geniş olmalı. İç mimarisinin ferah dizayn edilmesi gerekiyor çünkü metrekarenin nasıl değerlendirildiği stüdyo dairelerde en can alıcı konu. Burada da kat yüksekliğini sorgulayabilirsiniz. Daireniz, eşyalarınızı düzenli bir şekilde dizayn edebilecek alana sahip olmalı. Bu dairelerin diğerlerine oranla daha fazla priz olmasına dikkat edin aksi takdirde evinizde uzatma kablolarının karışıklık çıkaracaktır. Aynı zamanda televizyon ve diğer teknolojik aletlerin konulacağı yerlerin priz konumları da uygun olmalı. Özellikle home ofis olarak kullanmayı düşünüyorsanız, ilk bakmanız gereken detaylar olduğunu unutmayın.


BENZER YAZILAR