Yeni projeden ev satma rehberi!

Yazıyı paylaş:

Son yıllarda özellikle büyükşehirlerde yeni konut projelerinde artış yaşandı. Gayrimenkul sektörü için önem taşıyan yeni konut projelerinde ev satışı yapan danışmanlar ise daha çok kazanıyor. Peki gayrimenkul danışmanlarının yeni konut projelerinde ev satışı yaparken, nelere dikkat etmesi gerekiyor?

İşte gayrimenkul danışmanların yeni projeden ev satmak için mutlaka yapması gerekenler!

 

Projeden yeni konut satışında Zingat’tan yenilik! Gayrimenkul sektörünün yeni buluşma noktası Zingat Connect ile tanışın.

Özelliklerini ön plana çıkartın

* Yeni konut projesinde ev sahibi olmak isteyenler için projenin sosyal imkânları önem taşıyor. Potansiyel müşterileriniz; spor sahaları, açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuklara özel park ve havuz, yeşil alanlar, açık ve kapalı otopark ile ilgili bilgi sahibi olmak isteyecektir.

* Projelerde özel güvenliğinin bulunmasının yanı sıra akıllı bina ve akıllı ev özellikleri ilgi çekici özellikler arasında yer alıyor.

* Yeni konutların deprem yönetmeliklerine göre hazırlanması, birinci el dairelerin ve bulundukları binaların sağlam olduğunu gösteriyor. Bu özellik de ev satışını hızlandırıyor. Aynı zamanda alıcılar; konut projesinin bulunduğu ilçenin de şehrin deprem riski az bölgelerinde yer almasına özen gösteriyor.

 

 

 

Fiyat ve ödeme avantajını anlatın

* Uygun fiyat, birikimini gayrimenkul yatırımı yaparak değerlendirenler için en önemli faktör. Zingat.com Bölge Raporu verilerinden güncel satılık konut bilgilerini paylaşarak, projenin avantajlarını ön plana çıkartabilirsiniz.

* Konut projelerine özel düzenlenen kampanyalar, ödeme koşullarının esnekliği, peşinat seçenekleri, taksit süreleri diğer satılık konut seçeneklerine göre avantaj sağlayabiliyor.

* Yeni projelerdeki evlerin taşınmaya hazır olması, tadilat gerektirmemesi hem zamandan hem de bütçeden kazandırıyor.

 

 

Yatırım imkânını vurgulayın

* Konut projesinin prim yapacak bölgede olması,

* Metro ve metrobüs gibi toplu ulaşım araçlarına veya açılacak yeni duraklara mesafesi,

* Lokasyon olarak avantajlı bölgede yer alması yatırım imkânını belirleyecek faktörler arasında yer alıyor.

* Amortisman süresi de emlak yatırımı olarak projeden konut satın alanların önem verdiği bir diğer konu. (Amortisman süresi, konutun kiraya verilmesi durumunda satış fiyatının kaç yıl içerisinde yıllık kira değeri ile karşılanabileceğini gösteriyor.) Yine Zingat.com Bölge Raporu verilerinden konut geri dönüş süresini, ulaşım yollarını, okulları, hastaneleri, demografik yapıyı ve yıllara göre fiyat analizlerini öğrenebilirsiniz.

 

Müşteri görüşlerini paylaşın

* Projenin ve evin özelliklerini detaylı bir şekilde anlatmanız kadar benzer seçimi yapanların görüşleri de etkili olacaktır.

* Benzer ya da aynı projeden ev satın alıp memnun kalan müşterilerinizin görüşlerini potansiyel müşterilerinizle paylaşabilirsiniz.

 

Gayrimenkul danışmanları için iletişimde 5 altın kural!

 


BENZER YAZILAR