Zingat’tan Sevgililer Günü kampanyası!

Yazıyı paylaş:

Zingat, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel kampanyasında “Hayalinizdeki sevgiliyi bulamayız ama hayalinizdeki evi bulabiliriz” diyor.

Şubat ayı içerisinde Zingat Bana Ev Bul diyerek aradığı evi Zingat’tan kiralayan veya satın alan 3 çift için romantik bir akşam yemeği Zingat’tan!..

Siz nasıl bir ev aradığınızı anlatın, Zingat bulsun, sizi arasın!

• Yapmanız gereken ilk şey, Zingat Bana Ev Bul linkini tıklamak ve form doldurmak.

• Hayalinizdeki eve kavuşma süreciniz hemen başlayacak.

• Yaşamak istediğiniz yerde ve bütçenize uygun ilanlar için Türkiye’nin dört bir yanında Zingat ile çalışan gayrimenkul danışmanları size destek vermeye hazır.

• Zingat iş ortağı gayrimenkul danışmanı ile 2020 yılının Şubat ayı içerisinde yaptığı sözleşmeyi paylaşan ilk 3 çiftten biri olun, yeni evinizi sevdiğinizle romantik bir akşam yemeğinde kutlayın!

 

Kampanya detayları:

Zingat Bana Ev Bul formu üzerinden talebini ileten ve Zingat’ın gayrimenkul danışmanı iş ortaklarına yönlendirilen 10., 50, ve 100. kişiler ödülü hak kazanıyor olacak. Zingat’ın belirleyeceği bir restoranda 500 TL’ye kadar iki kişilik akşam yemeği karşılanacak olup; restoran seçimi çiftlerin yaşadıkları şehirlere göre yapılacaktır. Kampanyamız 14-29 Şubat 2020 tarihleri arasında geçerlidir.


BENZER YAZILAR