Emlak dünyasında emojilere değil, REmojis’e yer var!

Yazıyı paylaş:

Akıllı telefonların etkin kullanılmasıyla birlikte yazışmalarımızda emojilerin popülerliği arttı. Duygulara, düşüncelere tercüman olan emojiler, bir süredir yazışma dilini belirliyor.

 

 

Emlak sektörüne özel emojiler: REmojis

Sosyal yazışmalarda sık kullandığımız emojilerin, sektörlere göre olanları da hızla yayılmaya başladı. Ve şimdi emlak sektörüne özel emojiler var. Gayrimenkul sektörüne özel ifadeleri merak ediyorsanız “REmojis” uygulamasını hemen akıllı telefonunuza indirebilirsiniz.
Emojiler, çoğumuzun günlük hayatında yazışma dilinin vazgeçilmez bir parçası. Anlatmak istediklerimizi daha kolay ve esprili anlatmanın bir yolu haline geldi. Uzun yazışmalar yerine kimi zaman bir emojiyle durumu özetlemeyi tercih edebiliyoruz. Hatta emoji tercihlerinin kişinin karakteriyle de ilgili ipuçları verdiği düşünülüyor. Mesleklere özel emojilerin çıkmasıyla birlikte, emojilerle ilgili yenilikler hız kesmedi.

 

Emlak satışlarınızda sosyal medyayı kullanmanın 3 kolay yolu

 

Gayrimenkul danışmanları REmojis’i sevdi

Emlak temalı emojileri kullanmanın kesinlikle sizi diğer emlakçılardan ayırt edebileceği zamanlar vardır. İstediğiniz mesajı tasvir eden REmojis ile verdiğinizde eğlenceli, teknolojiyi takip eden biri olduğunuzu gösterebilirsiniz. Ancak profesyonel yazışmalar için emojiler ciddiyetsiz bir mesaj verebilir. Emlak emojileri, özellikle gençlerle iletişim kurmanızı kolaylaştırır. Meslektaşlarınızla yazışmalarınızda da emojileri kullanarak, zaman kazanabilirsiniz.

 

REmojis kullanmak için 5 iyi neden

1) Emojiler, ilan ya da reklamlarınızın okunmasını kolaylaştırabilir.

2) Portföyünüzdeki gayrimenkullerin özelliklerini göstermek için de emlak emojilerini kullanabilirsiniz. Böylelikle Instagram gibi sosyal medya sitelerindeki ilanlarınızın öne çıkmasını sağlayabilirsiniz.

3) Potansiyel alıcılar evleri bulmak için göz attığında, reklamlarınız göze çarpacak. Resimler, hızlı bir şekilde göz kamaştırır ve doğru metinlerle listelerinizin ilk fark edilenler arasında yer almasını sağlar.

4) Remojis uygulamasını akıllı telefonlarınıza indirerek, arkadaşlarınızla ve müşterilerinizle iletişim kurabilirsiniz. Gelişen teknolojiye ayak uydurmak, sektörde size daha avantajlı haline getirir.

5) Hem işinizi kolaylaştırmak, hem de işinizi eğlenceli bir hale getirmek için REmojis uygulamasına göz atabilirsiniz.

 

Instagram ile emlak satışını artırma yolları!

 


BENZER YAZILAR