Gayrimenkulün kalbi Cannes’da atacak!

Yazıyı paylaş:

Dünyanın önde gelen gayrimenkul profesyonelleri fuarı olan MIPIM, bu yıl 30’uncu yaşını kutluyor. Her yıl Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM, bu yıl 12 Mart’ta kapılarını açacak. 15 Mart’a kadar açık kalacak MIPIM’e 26 bini aşkın gayrimenkul profesyonelinin katılması bekleniyor. Fuar kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un açılış konuşmasını gerçekleştireceği Türkiye’ye ait özel bir oturum da düzenlenecek. Bu oturumda Türkiye’nin yatırım fırsatları uluslararası katılımcılara anlatılacak. Geçen yıl Türkiye’den 250 kuruluş ve 657 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen MIPIM’in bu yılki ana teması ise “Geleceği Etkilemek”.

 

Sektörün dev oyuncuları bir araya gelecek

Dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarı MIPIM 2019, 12-15 Mart tarihleri arasında bir kez daha Türkiye gayrimenkul sektörünün önemli oyuncularının katılımı ile gerçekleştirilecek. Fransa’nın Cannes şehrinde bu yıl 30’uncu kez kapılarını açacak MIPIM’de dünya gayrimenkul sektörünün dev oyuncuları bir araya gelecek. İstatistikler, gayrimenkul sektörünün dünya liderlerini ağırlayan ve günde 1 milyon üzerinde kartvizit alışverişinin gerçekleştirildiği MIPIM 2019’a, Türkiye’den olduğu gibi dünyadan da yoğun ilgi olduğunu gösteriyor.

 

Kazandıran emlak portföyü için önemli ipuçları!

 

Geçen yıl 90 olan katılımcı ülke sayısı 100’e çıkarken, fuarın düzenlendiği alan da 20 bin metrekareden 21 bin 500 metrekareye yükseldi. Benzer bir artış ziyaretçi sayısı için de bekleniyor. 2017’de 25 bin olan ziyaretçi sayısı geçen yıl 26 bine yükseldi. Geçen yıl fuara Türkiye’den 250 kurum ve kuruluşu temsilen 657 kişi katılmış ve 4 bin 120 uluslararası B2B görüşmeye imza atılmıştı. Bu yıl ise 26 bini aşkın kişinin MIPIM’i ziyaret etmesi bekleniyor. Diğer yandan, MIPIM 2019’a proje finansmanı alanında 5 bin, geliştirici alanında 4 bin 800, mimarlık alanında 2 bin, mülk sahibi alanında bin 600, hizmet sağlayıcı alanında 4 bin, portföy yönetimi ve ikincil piyasalar alanında da 5 bin 400 kuruluş kayıt yaptırdı.

 


BENZER YAZILAR