Kazandıran emlak portföyü için önemli ipuçları!

Yazıyı paylaş:

Gayrimenkul danışmanlarının müşterilerine ilk ulaştığı yer genellikle online olarak yayınladıkları emlak portföyü. Gayrimenkul almak, satmak, kiralamak isteyen kişiler için emlak sitesindeki ilanların kalitesi ve gayrimenkul firmasının portföyü çok önemli. Aradığı gayrimenkulü önce emlak sitesinden araştıran potansiyel müşterilerinize doğru portföy sunmanız ise size kazanç olarak geri dönecektir. Online gayrimenkul pazarında daha çok gayrimenkul alıcısına ulaşmak için emlak portföyünüzün dikkat çekici olması ve doğru kişiye ulaşması gerekiyor.

İşte kazandıran emlak portföyü için önemli ipuçları!

 

Emlak ilanında bu 15 kelimeyi kullanan kazanıyor

 

Portföyünüzü güncelleyin

* Portföyünüzdeki gayrimenkulleri çeşitlerine ve güncel durumlarına göre kategorilere ayırın. Böylece istediğiniz zaman gayrimenkul bilgisine ulaşabilirsiniz.

* Gayrimenkul portföyünüzü, belirli zaman aralıklarında güncelleyin. Satışını tamamladığınız ilanları, ilan listelerinden hemen çıkararak, olası zaman kaybınızı önleyin.

* İlanınızın özgün, açık ve net olması diğer ilanlardan bir adım önde yer almanızı sağlar. Satılık ev ya da kiralık ev ilanı hazırlarken tamamen o evin özelliklerini anlatan bir ilan hazırlayın.

* Gayrimenkulün öne çıkan özelliklerini mutlaka paylaşın.

* Kaliteli ilan fotoğrafları evin satış potansiyelini artırır, online müşterilerinize daha çok güven verir ve böylelikle tıklanma oranınız artar.

 

Foto-video ile fark yaratın!

* Son zamanlarda online emlak sitelerinde ve sosyal medya platformlarında video içerikler daha çok dikkat çekiyor. Danışmanlar için avantaj sağlayan video ilanlar için Zingat.com’un üyelerine sunduğu ücretsiz hizmetlerden biri olan Foto-Video özelliğini kullanabilirsiniz.

* Foto-Video özelliği sayesinde tek bir tık ile ilanları videoya dönüştürebilir, sosyal medyada da paylaşarak etki alanınızı genişletebilirsiniz.

 

 

Foto-Video ile emlak ilanlarını öne çıkarmanın güçlü yolları!

 

Bölgenizin uzmanı olun

*  Faaliyet gösterdiğiniz bölgede rakiplerinizi geride bırakmak istiyorsanız, bölgenizle ilgili tüm bilgilere sahip olun.

* Portföyünüzdeki ilanların gayrimenkul analizini yaparken, gayrimenkulün piyasa değerini, ulaşım olanaklarını, okulları, hastaneleri, demografik yapıyı ve yıllara göre fiyat analizlerini Zingat.com Bölge Raporu sayfasında kolayca bulabilir, güncel verileri takip edebilirsiniz.

 

 

İlan sayısını kontrollü artırın

*  Çok sayıda gayrimenkul yerine, tek yetkili olacağınız gayrimenkulleri portföyünüze eklemek, sizi bölgenizin aranan gayrimenkul danışmanı yapacaktır.

* Başarılı gayrimenkul danışmanlarının emlak portföyünü kontrollü büyütmeye özen gösterdiğini unutmayın.

 

Gayrimenkulde marka danışman olmak için 5 ipucu

BENZER YAZILAR