İşte bu yazın 5 trend duvar rengi

Yazıyı paylaş:

Duvarlarınız yaza hazır mı? Evinizin duvarlarına yaz günlerinin sıcaklığını getirerek, tatil havasını doyasıya yaşayabilirsiniz! Peki, bunu nasıl yapacağınızı biliyor musunuz? İşte bu yazın trend duvar renkleri:

Fıstık yeşili ile huzurlu hissedin!

Evinizin duvarlarında fıstık yeşilini tercih ederek, yaşam alanınıza farklılık katabilirsiniz. Sakinleştirici bir etkisi olan yeşil renk ile huzurlu hissedebilirsiniz. Ayrıca ışığı yakalamak için odanızı parlak yeşile boyayabilirsiniz.

 

“Temiz hava alıyor” hissi için mavi!

Odaya yürürken yatıştırıcı bir yumuşak mavi görmek, temiz hava alıyor hissi yaratıyor. Bu nedenle yaz sıcaklarında yatak odasında deniz mavisini seçerek, ferahlık hissini yakalayabilirsiniz.

 

Morla eviniz renklensin!

Cesur renkler arasında yer alan ve bu yılın trend renklerinden olan moru duvarınızın tamamında uygulamak yerine, küçük bir alanda deneyerek evinize canlılık katabilirsiniz. Bunun için de morun yaşam alanınızdaki hâkim renge uygun olmasına dikkat edin! Diğer taraftan estetik ve lüks görünüm için mor ve soğuk mavi tonlarını beraber kullanabilirsiniz.

 

Evinizi canlandırmanın yolu: Pembe tonları

Pembe tonlarının çok kadınsı olmasından korkmayın! Pembenin temelinde yatan o enerji duygusu ile yaşadığınız alanı renklendirebilirsiniz. Örneğin; 2018 yılının trend renklerinden Flamingo pembesini oturma odanızın duvarlarında tercih edebilirsiniz.

 

Çocuk odasında turuncuyu tercih edin!

Turuncu çocuk odaları için ideal bir renkler arasında gösteriliyor. Enerji verici özelliği sayesinde turuncu çocuğunuzun odasına bambaşka bir hava katabilir.

 


BENZER YAZILAR